ΠΑΟ: Μήνυμα Νταμπίζα σε Μουνιέ και Οικονόμου να βρουν ομάδα
Οι δύο παίκτες δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν, όπως και ο Άλτμαν
Η προσπάθεια εκκαθαρίσεων στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, προκειμένου να απαλλαγεί η ομάδα από παίκτες που δεν υπολογίζονται ή/και έχουν βαριά συμβόλαια.
Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε χθες τους Αντονί Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου πως θα πρέπει να βρουν ομάδα. Το δύσκολο κομμάτι, βέβαια, είναι πως αμφότεροι έχουν αρκετά υψηλό συμβόλαιο, με τον μεν Γάλλο μεσοεπιθετικό να έχει λαμβάνειν 420.000 ευρώ για τη νέα σεζόν και τον Έλληνα αμυντικό 170.000 ευρώ. Σε ανάλογη κατάσταση είναι και ο Όμρι Άλτμαν, που έχει συμβόλαιο πάνω από 200.000 ευρώ.
Αν οι παίκτες αυτοί δεν βρουν προτάσεις που να καλύπτουν τις αποδοχές που είχαν στο «τριφύλλι», τότε αν θέλει η ΠΑΕ να φύγουν θα πρέπει να καλύψουν ένα μέρος των συμβολαίων τους.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.