Βιεϊρίνια: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

O εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας, που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του στη φιέστα των πρωταθλητών Ελλάδας

4785504
Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Αντρέ Βιεϊρίνια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τις στιγμές που του χάρισε κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος αρχηγός έστειλε ένα μήνυμα για την συνέχεια, ενώ ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του «Δικεφάλου» για όλα όσα έζησε τη φετινή χρονιά, που για τον ίδιο έχει τελειώσει, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ:

«Σε κάθε ματς λάμβανα μηνύματα θαυμασμού και με ευχαριστούσατε για τις στιγμές απόλαυσης που σας χάριζα, εχθές σας απόλαυσα Εγώ και ΕΣΕΙΣ μου χαρίσατε μαγικές στιγμές! Από το πρώτο λεπτό του αγώνα άκουγα να φωνάζετε ρυθμικά το όνομα μου και παιδιά αυτό με έκανε να ανατριχιάσω, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ την στιγμή που μπήκα στον αγώνα! Χάρη σε σας ήμουν εκεί μέσα στο χορτάρι, χάρη στην αγάπη σας!!! Δυστυχώς για μένα όμως το πρωτάθλημα και οι αγώνες του κυπέλου λειτουργικά τελείωσαν, όμως παιδιά θα είμαι εκεί με το μυαλό μου και κυρίως με την καρδιά μου! Είστε όλοι υπέροχοι συνεχίστε έτσι ... Πρωταθλητές Ελλάδος 2018-2019 και συνεχίζουμε, πάντα δίπλα δίπλα, πάντα μαζί ! Μια οικογένεια όπως εμείς ξέρουμε! Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη, τους συμπαίκτες μου τον προπονητή μου και όλο το τεχνικό team, τους φυσιοθεραπευτές και γιατρούς, τους φροντιστές και όλους όσους δουλεύουν καθημερινά μαζί μας !!! Εμείς μαζί για μια ζωή!!! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης