Λάνγκφορντ στο Eurohoops: “Μεγάλα σουτ έχω βάλει, τόσο τρελό όχι”

Λάνγκφορντ στο Eurohoops: “Μεγάλα σουτ έχω βάλει, τόσο τρελό όχι”

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε στο Eurohoops για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης (73-74) στο ΟΑΚΑ λόγω Ρούντι Φερνάντεθ και τι απομένει την τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

21856bc4-langfordkeith_panathinaikos_khimki-625x375
Έξι διαδοχικές νίκες πριν από το τζάμπολ, μέχρι και +18 στο παιχνίδι και +11 στο 35′, ήττα στη λήξη. Και πώς; Με buzzer beater τρίποντο από αυτά που μπαίνουν μία στο τόσο κι αν. Πλέον ο Παναθηναϊκός περιμένει την επόμενη εβδομάδα και το παιχνίδι με τη Μπουντούτσνοστ (4/4, 21:00/novasports 1) στο ΟΑΚΑ για να προκριθεί στα playoffs. Αμάν κι αυτός ο Ρούντι Φερνάντεθ…

Rudy Fernandez buzzer beater (Panathinaikos-Real Madrid: 73-74)


“Στο παιχνίδι είναι κι αυτά. Άλλες φορές μπαίνουν, άλλες όχι” παραδέχτηκε στο Eurohoops ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος δε θυμάται τον εαυτό του να έχει βάλει ανάλογο σουτ στην καριέρα του. Κι ας έχει αναδειχθεί δις πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα (2014, 2017) κι άλλη μία στο EuroCup (2016).

Κλείσιμο
“Δε μου έρχεται κάτι παρόμοιο στο μυαλό. Αν έχω βάλει μεγάλα σουτ; Ναι. Αν έχω βάλει κάτι τόσο τρελό; Δε νομίζω”.

Για να φτάσουμε στο τρελό φινάλε ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να απολέσει εκ νέου διψήφια φορά.

“Αυτή τη φορά είχαμε απέναντί μας τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουν το ταλέντο και την ικανότητα να γυρίσουν παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και καταστάσεων. Έχουν παίξει σε Final Four, έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα, την ACB, δεν υπάρχει κατάσταση που να μην έχουν ζήσει. Δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε μεγάλο θέμα. Είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης, είναι φυσιολογικό να μπορείς δύσκολα να τους νικήσεις”.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης