Μπάνκι: «Να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Μπάνκι: «Να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ (27/03, 21:00) και υποστήριξε πως οι παίκτες του, με αποφασιστικότητα κι ενθουσιασμό, θα κάνουν το παν για μια ακόμα καλή εμφάνιση στο BCL

4756570
Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (26/03) για την Βαμβέργη και ο Ιταλός προπονητής ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Eίμαστε πολύ υπερήφανοι, που εκπροσωπούμε την Ελλάδα στη φάση των "8" του BCL για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ήρθε η στιγμή, όμως, ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Όπως γνωρίζουμε από την αρχή της περιόδου, η Μπάμπεργκ συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Σίγουρα, θα γίνουν δύο πολύ ανταγωνιστικές αναμετρήσεις για την είσοδο στο Final 4.

Τη δεδομένη στιγμή η Μπάμπεργκ βρίσκεται σ’ εξαιρετική φόρμα, με νέο τεχνικό επιτελείο. Αποδίδει διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με τους αγώνες μας στους Ομίλους, οι αριθμοί της έχουν βελτιωθεί, και έχει ανεβασμένο ηθικό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Διαθέτει τρομερή ευχέρεια στο σκοράρισμα και το ρόστερ της αποτελείται από έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες.

Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ σοβαρά για την αναμέτρηση. Με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό θέλουμε να συνεχίσουμε την εκπληκτική χρονιά, που κάνουμε στο BCL. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη μία καλή εμφάνιση, να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και να γυρίσουμε στην Αθήνα με το καλύτερο αποτέλεσμα, που μπορούμε.
Περιμένουμε, ότι θα βρούμε και ένα γήπεδο με πολύ κόσμο εναντίον μας, αλλά ξέρουμε ότι και οι οπαδοί μας θα δώσουν το "παρών" και θα έρθουν ξανά απ’ όλη την Ευρώπη για να βοηθήσουν την ομάδα σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης