Ντούσαν Τάντις: «Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου»

Ντούσαν Τάντις: «Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου»

Με δύο ασίστ και ένα γκολ ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ήταν ο πραγματικός ηγέτης του Άγιαξ στην επιβλητική νίκη-πρόκριση με 4-1 μέσα στην έδρα της Ρεάλ

20808173
Αψεγάδιαστος, απίθανος και ειλικρινής… Ο Ντούσαν Τάντιτς στα 30 του χρόνια, ήταν το περασμένο καλοκαίρι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άγιαξ (με επιμονή του τεχνικού διευθυντή Μαρκ Όφερμαρς) και σήμερα έκανε απόσβεση και με το παραπάνω με τον ίδιο να παραδέχεται:

«Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι στο οποίο έχω παίξει στην καριέρα μου. Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου μέσα στο σπίτι της και είμαι περήφανος γιατί νομίζω ότι κάναμε περήφανους πολλούς ανθρώπους. Και στο ποδόσφαιρο απλά πρέπει να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις το παιχνίδι σου».

Σε ερώτηση για τις δύο ασίστ και το γκολ ο Τάντιτς επέλεξε να μιλήσει για τον… Άγιαξ. «Πάντα προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα και τα γκολ και οι ασίστ έρχονται φυσιολογικά. Το σημαντικό είναι η ομάδα».

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι επέμεναν και τον ρώτησαν ευθέως αν έχει αντιληφθεί την εξωπραγματική του εμφάνιση.
«Είναι σίγουρα μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα αλλά και για τον Άγιαξ και δώσαμε τη χαρά στους φίλους της ομάδας και το δικαίωμα να αισθάνονται υπερήφανοι. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους: το σταφ, τη διοίκηση, τους υπαλλήλους κι αυτή η επιτυχία θα μας δώσει ενέργεια για τη συνέχεια»

Κλείσιμο
Κι όσον αφορά τη συνέχεια ο Σέρβος τόνισε με νόημα: «Παίζουμε στον πρώτο μας προημιτελικό από το 2003. Ο Άγιαξ είναι μια ομάδα θρύλος και θέλουμε να παίζουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο όπως έλεγε κι ο θρύλος του συλλόγου Γιόχαν Κρόιφ. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη βραδιά και συνεχίζουμε».

Λίγα μέτρα πιο πέρα ο Αργεντικός αμυντικός του Άγιαξ Ταλιαφίκο, ερωτηθείς από τους Ισπανούς δημοσιογράφους για τον Ντούσαν Τάντιτς έλεγε για τον Σέρβο συμπαίκτη του: «Σε κάθε προπόνηση ο Ντούσαν μένει μισή ώρα παραπάνω από όλους μας, κάνοντας ντρίμπλες και σουτ κι όπως είδατε όλοι σήμερα τα έκανε όλα τέλεια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης