Καρβαχάλ: «Είναι μια σκα…ένια σεζόν»

Καρβαχάλ: «Είναι μια σκα…ένια σεζόν»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ήταν ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ ο οποίος έκανε δηλώσεις μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό που γνώρισαν από τον Άγιαξ.

Karvajal
«Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συνέβη…», ψέλλισε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός κι όταν ρωτήθηκε αν ήταν το χειρότερο βράδυ της καριέρας του πρόσθεσε: «Ναι έτσι εξελίχθηκε συνολικά. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο άσχημα και δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Πήγαν όλα στραβά»

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για μια εφιαλτική εβδομάδα (λόγω και των δύο ηττών από την Μπαρτσελόνα) με τον δεξιό οπισθοφύλακα να συμφωνεί… «Μέσα σε μια εβδομάδα τα χάσαμε όλα και τα χάσαμε στο σπίτι μας. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και πήρε πανάξια την πρόκριση».

Ο δημοσιογράφος επέμενε για μια εξήγηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή με τον Καρβαχάλ να συμπληρώνει: «Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από δύο εντός έδρας ήττες από την Μπαρτσελόνα αλλά ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μας ότι έπρεπε να προκριθούμε και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το ματς. Δύο λάθη μας έφεραν στο 0-2, και το τρίτο γκολ μας σκότωσε».

Στο φινάλε ρωτήθηκε για αν αυτό το ματς σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την Ρεάλ, με τον Καρβαχάλ να διαφωνεί.
«Έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι ξεκάθαρο ότι η φετινή σεζόν έχει τελειώσει για εμάς. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα, γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε επαγγελματισμό και να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι διανύουμε μια σκα…ένια σεζόν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης