Βίντεο: Προκρίθηκε η Τσέλσι - Θρίαμβος για τη Ρεν μέσα στην έδρα της Μπέτις

Βίντεο: Προκρίθηκε η Τσέλσι - Θρίαμβος για τη Ρεν μέσα στην έδρα της Μπέτις

Η Τσέλσι επικράτησε 3-0 της Μάλμε και προκρίθηκε στο ρελαντί στους «16» του Europa League. Την έκπληξη Ρεν, Κράσνονταρ, τεσσάρα η Σλάβια!

giroudd
Στη Σουηδία είχε κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης και στο Λονδίνο... ξέσπασε! Η Τσέλσι με αρκετές αλλαγές επικράτησε εύκολα 3-0 της Μάλμε, πέρασε στους «16» του Europa League, ενώ πάει με καλύτερη ψυχολογία στον τελικό του League Cup με τη Σίτι. Μπορεί ο Μαουρίτσιο Σάρι να είναι κοντά στην... απόλυση, ωστόσο έφτασε τις 28 νίκες στα πρώτα 43 ματς του στους Μπλε, μια περισσότερη από τον Πεπ στα ισάριθμα παιχνίδια με τη Σίτι. Κακή στο α' μέρος η Τσέλσι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία των Σουηδών. Ωστόσο, στο 55' ο Ζιρού από την ασίστ του Γουίλιαν πέτυχε το πέμτπο σερί του γκολ στη διοργάνωση. Στο 74' ο Μπάρκλεϊ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0 και στο 84' ήρθε το 3-0 με σκόρερ τον Χάντσον- Οντόι, έπειτα από τη δεύτερη ασίστ του Γουίλιαν στο παιχνίδι.

Τσέλσι: Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα (79’ Αμπαντού), Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Καντέ (75’ Λόφτους- Τσικ), Κόβασιτς, Μπάρκλεϊ (76’ Ζορζίνιο), Γουίλιαν, Ζιρού, Χάντσον- Οντόι

Μάλμε: Νταλίν, Βίντχαιμ, Νίλσεν, Μπένγκστον, Σαφάρι, Τραούστασον (72’ Γκαλ), Κρίστιανσεν (72’ Λεβίτσκι), Μπακιρού, Ρικς, Άντονσον, Ρόζενμπεργκ (62’ Στράντμπεργκ)



Μεγάλη πρόκριση η Κρασνοντάρ
Κλείσιμο
Η Κρασνοντάρ έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός συνέχειας την Λεβερκούζεν. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Ρωσία, οι Ταύροι έφυγαν με το 1-1 από την Γερμανία και θα δώσουν το παρών στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως στο 72’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Αλάριο είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι. Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή, καθώς ο 19χρονος Σουλεϊμάνοβ μπήκε στο ματς στο 70’ για την Κρασνοντάρ και στο 84’ με εκπληκτικό φάουλ έκανε το 0-1. Ο Αλάριο ισοφάρισε στο 87’ σε 1-1 για να κάνει το ματς... ροντέο, όμως παρά τις προσπάθειές της η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και αποκλείστηκε.



Τεσσάρα στο Βέλγιο η Σλάβια
Η Σλάβια Πράγας διέλυσε με 4-1 την Γκενκ και πήρε την πρόκριση με πανηγυρικό τρόπο. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα ο τερματοφύλακας Κόλαρ έκανε απίθανο λάθος στο 10’, δίνοντας την ευκαιρία στο Τροσάρντ να κάνει το 1-0 για την Γκενκ. Η απάντηση ήρθε στο 23’ για το 1-1 με τον Κουφάλ έπειτα από λάθος του έτερου τερματοφύλακα, ενώ στην επανάληψη οι Τσέχοι έκαναν... πάρτι. Στο 53’ ο Τραορέ έκανε το 1-2 και ο Σκόντα με δύο γκολ (64’, 68’) ολοκλήρωσε το θρίαμβο της Σλάβια!



Πέρασε χάρη στην Πόλη η Μπενφίκα
Το 0-0 στο «Ντα Λουζ» δεν ήταν ικανοποιητικό ως θέαμα για τους οπαδούς της Μπενφίκα. Ωστόσο, το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη, ήταν αρκετό ώστε οι Αετοί να πάρουν το εισιτήριο και να αφήσουν εκτός συνέχειας τη Γαλατάσαραΐ.



Νέα τριάρα και τεράστια πρόκριση για Ρεν
Στο πρώτο ματς είχε προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, για να δεχτεί τελικά το come back της Μπέτις και το τελικό 3-3. Ωστόσο, στη ρεβάνς στην Ισπανία, η Ρεάν δεν έκανε ξανά το ίδιο λάθος. Αυτή τη φορά προηγήθηκε με 0-2 (22' Μπενσεμπαϊνί, 30' Ουνό), οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Λο Σέλσο (41'), αλλά στις καθυστερήσεις ο Νιάνγκ σκότωσε τους Ανδαλουσιανούς και με το 1-3 έστειλε τους Γάλλους απρόσμενα στην επόμενη φάση.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σεβίλλη – Λάτσιο 2-0 (1-0)

Αρσεναλ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 3-0 (0-1)

Ντ. Ζάγκρεμπ – Βικτόρια Πλζεν 3-0 (1-2)

Αϊντραχτ Φρ. Σαχτάρ 4-1 (2-2)

Νάπολι – Ζυρίχη 2-0 (3-1)

Ζάλτσμπουργκ – Μπριζ 4-0 (1-2)

Βαλένθια – Σέλτικ 1-0 (2-0)

Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγ Λ. 1-1 (1-0)

Ζενίτ – Φενερμπαχτσέ 3-1 (0-1)

Λεβερκούζεν – Κρασνοντάρ 1-1 (0-0)

Μπέτις – Ρεν 1-3 (3-3)

Μπενφίκα – Γαλατάσαραϊ 0-0 (2-1)

Τσέλσι – Μάλμε 3-0 (2-1)

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός 1-0 (2-2)

Γκενκ – Σλάβια Πράγας 1-4 (0-0)

Ιντερ – Ραπίντ Βιέννης 4-0 (1-0)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης