Ίντερ: Η Γουάντα Νάρα έβαλε τα κλάματα για τον Ικάρντι

Ίντερ: Η Γουάντα Νάρα έβαλε τα κλάματα για τον Ικάρντι

«Λύγισε» η Γουάντα Νάρα ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή για την τροπή που έχει πάρει το θέμα του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ - Δείτε το σχετικό βίντεο

nara_0
Αρκετοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τη σύζυγο και ατζέντη του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα για το γεγονός ότι δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Ίντερ.

Η εξέλιξη αυτή έφερε την αφαίρεση της αρχηγίας από τον Αργεντινό επιθετικό, με το μέλλον του στον σύλλογο να τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Η Νάρα φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και «λύγισε» βάζοντας τα κλάματα μιλώντας για το θέμα του Ικάρντι, τονίζοντας πως τόσο ο παίκτης όσο και η ίδια θέλουν να συνεχίσουν στην Ίντερ.

«Κάποιοι λένε ότι το περιβραχιόνιο δεν έχει καμία αξία, αλλά για τον Μάριο είναι σαν να του παίρνεις το πόδι. Φορά αυτή τη φανέλα νιώθοντας τιμή και στο παρελθόν όποτε υπήρχε δίλημμα ανάμεσα στα χρήματα και την αγάπη του για το σύλλογο πάντοτε επέλεγε το δεύτερο. Ζήτησα από τον πρώην πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, αν θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να παίξει ξανά ο Μάουρο γιατί σημαίνει πολλά για αυτόν. Δεν είναι στις προθέσεις μας να φύγουμε από την Ίντερ», ανέφερε η σύζυγος του Ικάρντι.

Πάντως ο εκτελεστικός διευθυντής της Ιντερ, Μπέπε Μαρότα θέλησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι σύντομα θα γίνει η πρόταση στον Ικάρντι για να ανανεώσει.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης