Finding Giannis: Όταν οι Νικς… σνόμπαραν τον Γιάννη

Finding Giannis: Όταν οι Νικς… σνόμπαραν τον Γιάννη

Λίγα 24ωρα πριν από την α’ προβολή του ντοκιμαντέρ “Finding Giannis” (16/2) ο ατζέντης του Γιάννη Αντετοκούνμπο θυμάται στο νέο preview τη μοναδική ομάδα που δεν είχε έρθει να τον δει από κοντά το 2013.

bbb68659-panougiorgos_findinggiannis-625x375
Ο λόγος για τους Νικς, οι οποίοι ναι μεν είχαν επιλογή αρκετά ψηλότερα στο #24 (Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ) από ό,τι είχε επιλεγεί ο “The Greek Freak” (#15 από τους Μπακς), αλλά ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς να μπει στη διαδικασία να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον δει από κοντά.

“Αρχίσαμε να επικοινωνούμε με σκάουτς και γενικούς διευθυντές των ομάδων. Και πάλι, όμως, δεν έδειχναν ενδιαφέρον. Οπότε απευθυνθήκαμε στον Τζόναθαν Γκιβόνι” εξηγεί στο ντοκιμαντέρ ο Γιώργος Πάνου, με τον Τζόναθαν Γκιβόνι της αμερικανικής ιστοσελίδας draftepress να συμπληρώνει για τότε: “Ο ατζέντης του, ο Γιώργος, μου είχε στείλει κάποια στιγμιότυπά του. Αποφάσισα να μπω στο αεροπλάνο για την Ελλάδα χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω. Η προοπτική ήταν τεράστια”.

“Μετά από την άφιξη του Τζόναθαν και το video, οι σκάουτς άρχισαν να καταφτάνουν στην Ελλάδα. Κάθε ημέρα… Στις προπονήσεις, στα παιχνίδια… Παράγοντες, γενικοί διευθυντές, βοηθοί προπονητές… Από όλες τις ομάδες, 29 τον αριθμό, εκτός από τους Νικς, τους Νιου Γιορκ Νικς” θυμάται ο ατζέντης του 24χρονου πόιντ φόργουορντ κι ηγέτη των Μπακς.


Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης