Superleague: Με τρεις αγώνες ανοίγει αυλαία η αγωνιστική - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Superleague: Με τρεις αγώνες ανοίγει αυλαία η αγωνιστική - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Ξεχωρίζει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports2) - Το πρόγραμμα ανοίγει με το Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης (17:15, Novasports1) - Ξάνθη-Λαμία ο τρίτος αγώνας της ημέρας (19:00, ΕΡΤ1)

bala-ba
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όμως σήμερα θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι εκείνο του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Μακέντα, με τον Καμπετσή να παίρνει τη θέση του Ιταλού φορ. Το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0) στη Λιβαδειά. Οι Ηπειρώτες, από την πλευρά τους, προέρχονται από τις εκτός έδρας ήττες από ΠΑΟΚ και Άρη.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης. Οι Νεοσμυρνιώτες προέρχονται από τη μεσοβδόμαδη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το αποτέλεσμα. Από την πλευρά της, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παλεύει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα υπάρχει κόντρα με τους οπαδούς στους οποίους ακύρωσε τα εισιτήρια και τους απαγόρευσε την είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Το άλλο ματς της ημέρας διεξάγεται στην Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Λαμία στα Πηγάδια. Οι Ακρίτες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν από τις 20 Ιανουαρίου, όταν επικράτησαν με 2-1 του Ατρομήτου στο γήπεδό τους. Η ομάδα της Φθιώτιδας, από τη μεριά, της προέρχεται από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (3-3) στο Κύπελλο, σε ένα άκρως εντυπωσιακό ματς.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

agonisti
Κλείσιμο


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης