Για την κλήρωση της φάσης των «16» του BCL μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου
Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την ΑΕΚ στη φάση των «16» του Basketball Champions League, με τον τεχνικό του, Ηλία Παπαθεοδώρου, να αναφέρεται σε αυτές τις αναμετρήσεις.
Ο 43χρονος προπονητής τόνισε πως οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, ενώ πρόσθεσε ότι προέχουν άλλες σημαντικές υποχρεώσεις για το σύνολό του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την κλήρωση του BCL:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League για ακόμη μία χρονιά. Μπροστά μας έχουμε έναν αντίπαλο, την ΑΕΚ, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είναι η κάτοχος του τίτλου, είναι μία ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και αυτά τα δύο στοιχεία δείχνουν και την ποιότητα που έχει σαν ομάδα, αλλά και την δυσκολία που σίγουρα θα συναντήσουμε μπροστά μας σε αυτά τα παιχνίδια. Όταν θα έρθει η στιγμή, γιατί έχουμε μπροστά μας άλλες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις, θα δώσουμε την κατάλληλη έμφαση στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με αισιοδοξία και καλή προετοιμασία θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στους οκτώ της διοργάνωσης».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.