Ο Χιμένεθ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για αντικαταστάτης του Ουζουνίδη

Ο Χιμένεθ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για αντικαταστάτης του Ουζουνίδη

Ο Ισπανός κόουτς επιθυμεί πολύ να αναλάβει για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ

aek-manolo-1
Η παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ φέρνει εξελίξεις στην Ένωση, η οποία πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Μία από τις επιλογές που παίζουν δυνατά είναι και η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο η Ένωση την περσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο έπειτα από 24 χρόνια.

Ο 55χρονος Ισπανός κόουτς βρίσκεται ακόμα χωρίς ομάδα έπειτα από την αποχώρησή του από τη Λας Πάλμας νωρίτερα μέσα στη σεζόν, και τελευταία βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με ομάδα του Μεξικού. Ωστόσο, η παραίτηση του Ουζουνίδη από την ΑΕΚ και το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους «κιτρινόμαυρους» είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί αφενός ο ίδιος δεν είναι και τόσο θετικός να πάει στο Μεξικό και αφετέρου ο Χιμένεθ επιθυμεί πολύ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Το όνομα του Χιμένεθ, λοιπόν, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιλογών της ΑΕΚ και πλέον βρισκόμαστε σε αναμονή εξελίξεων. Την ίδια στιγμή, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αναμένεται να «τρέξει» και το θέμα του Αντρέ Σιμόες, καθώς τις τελευταίες ώρες υπήρξε ανατροπή, με τον ατζέντη του να αναμένεται πλέον στην Αθήνα για να συζητήσει ξανά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης