ΑΕΚ: Έφυγε ο Ουζουνίδης, έρχεται ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Έφυγε ο Ουζουνίδης, έρχεται ο Χιμένεθ

Ο Ουζουνίδης παραιτήθηκε «επειδή η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί»

ouzoundi-ne1-aek
Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ είναι πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «κιτρινόμαυροι» ο Έλληνας προπονητής παραιτήθηκε από το πόστο του.

Ο Ουζουνίδης κατέθεσε την παραίτησή του στην ΑΕΚ από το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης, ο Έλληνας τεχνικός με δήλωσή του έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Η παραίτηση Ουζουνίδη φέρνει εξελίξεις στην Ένωση, η οποία πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Μία από τις επιλογές που παίζουν δυνατά είναι και η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο η Ένωση την περσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο έπειτα από 24 χρόνια.

Ο 55χρονος Ισπανός κόουτς βρίσκεται ακόμα χωρίς ομάδα έπειτα από την αποχώρησή του από τη Λας Πάλμας νωρίτερα μέσα στη σεζόν, και τελευταία βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με ομάδα του Μεξικού. Ωστόσο, η παραίτηση του Ουζουνίδη από την ΑΕΚ και το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους «κιτρινόμαυρους» είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί αφενός ο ίδιος δεν είναι και τόσο θετικός να πάει στο Μεξικό και αφετέρου ο Χιμένεθ επιθυμεί πολύ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας υπέβαλλε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας μας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.

Κλείσιμο
Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League.

Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης