Βίντεο: Τα «γαλλικά» του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Open

Βίντεο: Τα «γαλλικά» του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Open

Ζήτησε συγγνώμη ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη λήξη του αγώνα, αναγνωρίζοντας πως η συμπεριφορά του ήταν λάθος

tsitsipas-vrizei-ena
Έξαλλος έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά την διάρκεια του χθεσινού του αγώνα με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι για το Αυστραλιανό Open.

Όταν ο επόπτης αποφάσισε επανάληψη για έναν πόντο του Τσιτσιπά ενώ το σκορ ήταν 5-3 στο τρίτο σετ, ξέσπασε, στολίζοντάς τον κανονικά. Χρησιμοποιώντας διάφορα... «γαλλικά» αλλά και δείχνοντάς τον με το χέρι του, ο Τσιτσιπάς έβγαλε όλη την ένταση του αγώνα, με έναν τρόπο που και ο ίδιος παραδέχθηκε πως ήταν λάθος.

Τα «γαλλικά» του Τσιτσιπά στο 1:16'
Tsitsipas gets angry!!!


Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, είπε: «Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Είπα μερικά πολύ κακά πράγματα. Το μετανιώνω που τα είπα. Αλλά πραγματικά το ήθελα αυτό πάρα πολύ. Κι εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως μου ξεφεύγει. Ο άλλος με κάποιο τρόπο ένιωσε αυτοπεποίθηση και άνεση μετά από αυτό. Κι εγώ πραγματικά εξοργίστηκα. Δεν σκέφτηκα ακριβώς τι έλεγα. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω και δεν θα τα έλεγα αυτά. Δεν είναι η σωστή συμπεριφορά».

Όπως όλα τα διεθνή μέσα αναγνωρίζουν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα σπουδαιότερα ανερχόμενα ταλέντα του τένις και ο επικείμενος αγώνας του ενάντια στον Ρότζερ Φέντερερ για τους «οκτώ» του Αυστραλιανού Open, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον: «Ο Φέντερερ και ο Τσιτσιπάς δεν έχουν παίξει ποτέ επίσημο ματς, αλλά γνωρίζονται καλά από τον πρόσφατο φιλικό τους αγώνα για το Hopman Cup. Ο Τσιτσιπάς δεν είχε γεννηθεί όταν ο Φέντερερ ξεκινούσε την επαγγελματική του καριέρα, αλλά ο 37χρονος άσσος συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του παγκοσμίου τένις και έχει πει για τον νεαρό Έλληνα: "Χαίρομαι που έπαιξα εναντίον του στο Hopman Cup. Νομίζω ήταν πολύ καλός, παίξαμε υψηλής ποιότητας τένις. Προφανώς είναι άλλου τύπου αγώνας αυτός τώρα. Χαίρομαι γι' αυτόν, παίζει πολύ καλά και ανυπομονώ να τον κοντράρω"».

«Ο 20χρονος Τσιτσιπάς είναι κατά γενική ομολογία ο πιο ενδιαφέρων νέος ταλαντούχος παίκτης στο αντρικό τένις», καταλήγει ο Independent, που δεν παραβλέπει να τονίσει την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες: «Ο ελληνικός πληθυσμός της Μελβούρνης πηγαίνει κατά δεκδάδες στο γήπεδο και υποστηρίζει τον Τσιτσιπά, όπως και την συμπατριώτισσά του Μαρία Σάκκαρη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης