Στους «16» του Αυστραλιανού Open o Τσιτσιπάς - Επόμενος αντίπαλος ο Φέντερερ

Στους «16» του Αυστραλιανού Open o Τσιτσιπάς - Επόμενος αντίπαλος ο Φέντερερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε του μαχητικού Νικολόζ Μπασιλασβίλι με 3-1 σετ - Το «ευχαριστώ» στους Έλληνες της Αυστραλίας για τη στήριξή τους

tsitsipas13
Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος απέκλεισε τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι με 6-3, 3-6, 7-6(7), 6-4 και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή για τους «16» του Αυστραλιανού Open τον Ρότζερ Φέντερερ που κέρδισε τον Τέιλορ Φριτζ.

Ο Έλληνας τενίστας, πήρε με άνεση το πρώτο σετ, αλλά έχασε εύκολα το δεύτερο. Στο τρίτο είχαμε το απόλυτο ντέρμπι, με τον Τσιτσιπά τελικά να το παίρνει και μάλιστα με έναν εντυπωσιακό πόντο στο φινάλε!

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, ο νεαρός τενίστας αν και θα μπορούσε να το τελειώσει με 6-3 όταν βρέθηκε μπροστά με αβαντάζ, τελικά κατάφερε να πάρει το σετ και τη νίκη με 6-4.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τσιτσιπάς ευχαρίστησε τους Έλληνες της Αυστραλίας για την υποστήριξή τους ενώ ερωτηθείς για τον επόμενο γύρο κόντρα στον Φέντερερ (σ.σ. πριν τελειώσει ο αγώνας του Ελβετού) είπε αστειευόμενος «ελπίζω να κερδίσει ο Τέιλορ».

Κλείσιμο


Πηγή Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης