Κύπελλο ποδοσφαίρου, Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός 1-2: Νίκησε με νέα πρόσωπα στο... χωράφι

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός 1-2: Νίκησε με νέα πρόσωπα στο... χωράφι

Με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση του ο Ολυμπιακός νίκησε σε ρυθμό προπόνησης τον Άρη Αβάτου κι έκανε το «3 στα 3» στον όμιλο - Βρουσάι κι Ανδρούτσος τα γκολ των Πειραιωτών. Ο Σαρρηγιανίδης το ιστορικό γκολ για τους «ακρίτες» σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο

4660739
Ένας πολύ... πειραματικός Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές και αρκετούς πιτσιρικάδες πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη Αβάτου με 2-1 κάνοντας το τρία στα τρία στην φάση των ομίλων του θεσμού του Κυπέλλου και ενώ είχε διασφαλίσει την πρόκρισή του πριν το ματς αυτό. Ο Μαρτίνς ήθελε να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες από τις Ακαδημίες ή παίκτες που θα είχαν κίνητρο. Ξεχώρισε για την ποιότητά του ο Βρουσάι, σκόρερ και ο Ανδρούτσος.

ΣΧΗΜΑ 4-4-2 ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αισθητές αλλαγές στην 11άδα και με αρκετά πιτσιρίκια αλλά και τον Πάρντο βασικό. Η διάταξη: Χουτεσιώτης πορτιέρο, Μασούρας δεξί μπακ και Μαρτίνης αριστερά, Νικολάου και Μιράντα τα στόπερ, Ανδρούτσος και Ξενιτίδης στον άξονα, Βρουσάι και Πάρντο τα άκρα και Μάνος με Βοϊλη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άρης Αβάτου ξεκίνησε με τους εξής 11: Αμουτζάκη, Κούτρα, Κουτσούμπα, Παπαδιώτη, Ψεμματά, Μίλερ, Δόντσο, Σιχλοιμίρη, Σαριγιαννίδη, Γκέκα και Κοτόπουλο.

ΓΗΠΕΔΟ... ΧΩΡΑΦΙ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΒΡΟΥΣΑΙ, ΜΕΙΩΣΕ ΣΕ 2-1 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α' ΜΕΡΟΥΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
Σε ένα τραγικό γήπεδο και έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε... χωράφι ο Ολυμπιακός είχε χαμένο τετ α τετ του Μάνου μόλις στο 6' ενώ στο 11' ο Βρουσάι σκόραρε με ωραία κίνηση και σουτ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να απειλήσουν και ενώ στο 24' ο Μάνος έχασε πάλι τετ α τετ. Ο ίδιος παίκτης είχε ένα καλό σουτ στο 29' που αποκρούστηκε ενώ στο 31' μία τελική από τον Πάρντο πέρασε λίγο έξω. Στο 40' έγινε το 0-2 από φάση με την συμμετοχή του Βρουσάι. Έκανε ένα γύρισμα βρίσκοντας τον Βοϊλη που μαζί με τον Μάνο προσπάθησαν να βρουν σουτ. Τελικά η μπάλα πήγε στον Πάρντο που σούταρε, η μπάλα αποκρούστηκε και στο... ριμπάουντ ο Ανδρούτσος σκόραρε από κοντά. Στο 45' μείωσε ο Άρης Αβάτου από γύρισμα από την πλευρά του πιτσιρικά Μαρτίνη με τον Χουτεσιώτη να μην προλαβαίνει τον Σαριγιαννίδη που βρήκε δίχτυα με κεφαλιά. Για τον Ολυμπιακό συνολικά οι πιο πολλοί μικροί έδειξαν διάθεση αλλά ο Βρουσάι ήταν εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο. Ο Πάρντο πάλεψε αλλά δεν έδειξε αυτά που μπορούσε βάση της ποιότητάς του και ας ήταν στην φάση του 2-0. Προσπάθησε και ο Ανδρούτσος, σκόρερ του 2ου γκολ της ομάδας του.

Κλείσιμο
ΠΙΕΣΕ ΞΑΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός πρέσαρε εκ νέου για γκολ. Φάσεις όμως είχε και ο Άρης Αβάτου όπως στο 59' όπου ο Χουτεσιώτης έβγαλε τετ α τετ του Σιχλοιμίρη. Στο 67' ένα σουτ του Ξενιτίδη πήγε πάνω σε σώματα. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες φάσεις αλλά γενικά ο Μάνος είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και ο Πάρντο δεν βοήθησε στον προβλεπόμενο βαθμό. Στο 93' αποκρούστηκε δύσκολα ένα καλό σουτ του Βρουσάι. Εν τέλει το ματς έληξε στο 2-1.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72' Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (55' Κρασώνης) και Κοτόπουλος (46' Ζωσιμίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (91' Πέιος), Πάρντο (90' Μαρίνος), Βρουσάι, Μάνος και Βοΐλης (84' Νεοφυτίδης).



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης