Ουζουνίδης: Όλοι μένετε στο μηδέν, αλλά τα θετικά ήταν περισσότερα για την ΑΕΚ στο Champions League

Ουζουνίδης: Όλοι μένετε στο μηδέν, αλλά τα θετικά ήταν περισσότερα για την ΑΕΚ στο Champions League

O Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ διαφωνώντας με όσους μένουν στο μηδενικό της βαθμολογικής συγκομιδής

marions-aek-q
Περισσότερα θετικά παρά αρνητικά σημεία βλέπει στην ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ φέτος ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής της «Ένωσης» εξέφρασε τη δυσφορία τους για όσους εστιάζουν στη μηδενική βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στο Champions League. Παράλληλα, επανέλαβε τα παράπονά του για τη διαιτησία αναφέροντας πως «… μας φέρθηκαν σαν μικρή ομάδα», ενώ στάθηκε στη σημασία του αγώνα της Κυριακής της ΑΕΚ με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στη Nova για:

-τον απολογισμό της πορείας στο Champions League: «Θα μπορούσαμε όπως πήγε το ματς να πάρουμε έναν βαθμό στην Πορτογαλία. Ήταν πολύ σπουδαίο που μπήκαμε στους ομίλους, αλλά στην πορεία οι δυσκολίες πολλαπλασιάστηκαν με τα προβλήματα και τις τιμωρίες μας. Ήταν μια επιτυχία η πρόκριση που θα βοηθήσει πολύ το σύλλογο στο μέλλον. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτά τα μαθήματα και τις εμπειρίες. Να αναλύσουμε την κατάσταση αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, να δούμε τι λάθη κάναμε για να γίνουμε όλοι και ο σύλλογος μαζί καλύτεροι».

-το λόγο που η ΑΕΚ τελείωσε χωρίς βαθμό: «Υπήρχαν κάποιες ομάδες που ήταν πέρα από τις δικές μας δυνατότητες. Πιστεύω πως στα δύο ματς με την Μπενφίκα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για μια νίκη εδώ. Από τη στιγμή που δεν τα καταφέραμε τότε, μετά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Η σειρά των αγώνων δεν ήταν η καλύτερη για μας επίσης. Δεν θα μείνω στη βαθμολογική συγκομιδή. Ήταν τεράστια η εμπειρία για όλους μας. Αν θέλαμε, θα μπορούσαμε να παίζαμε στο Europa League και να κάναμε καμιά νίκη. Όμως ζήσαμε μια μεγάλη εμπειρία και ο σύλλογος βοηθήθηκε πολύ οικονομικά. Να μην κοιτάμε μόνο τα αρνητικά, θεωρώ πως τα θετικά ήταν πολύ περισσότερα. Μην ξεχνάμε πως κάναμε ρεκόρ αήττητου στα προκριματικά. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Όλοι έχετε μείνει στο μηδέν. Υπάρχουν κι άλλα μηδενικά που δεν τα υπολογίζετε. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Κάναμε μεγάλη υπέρβαση μπαίνοντας στους ομίλους, δεν πέρασαν πολλές ομάδες από τα προκριματικά στους ομίλους κι εμείς τα καταφέραμε. Ίσως να μην ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά τα καταφέραμε. Δεν παίξαμε κανένα παιχνίδι σε τόσο υψηλό επίπεδο με την ομάδα που θα θέλαμε και με όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

-τα παράπονά του για τη διαιτησία: «Όταν παίζεις με τόσο μεγάλες ομάδες, παρόλο που δεν μου αρέσει να μιλώ για τη διαιτησία, μας φέρθηκαν σαν μικρή ομάδα. Αποκορύφωμα ήταν το τελευταίο ματς, που ήταν και αδιάφορο. Όταν έχεις τη στενοχώρια που δεν μπορείς να παρουσιαστείς όπως θέλεις, ήρθε και η δική μου η έκρηξη στο τέλος και μετανιώνω γι’ αυτό. Εμείς μέσα στην ομάδα ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε και περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση».

-το αν η πορεία αφήνει πληγές για τη συνέχεια: «Δεν νομίζω πως θα μας επηρεάσει. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δεν έχει καμία σχέση η μία διοργάνωση με την άλλη. Ίσως μας επηρέασε μόνο το ματς με την Μπενφίκα στην έδρα μας».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης