Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από το Europa League

Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από το Europa League

Ο άδοξος αποκλεισμός μετά και την ήττα με 3-1 στην Τούμπα από την Μπάτε έφερε προβληματισμό, ενώ υπάρχει ανησυχία για Πέλκα και Βιεϊρίνια

paok-vier
Βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τον άδοξο αποκλεισμό από το Europa League. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου και η κατάκτηση του πρωταθλήματος να αποτελεί αναμφισβήτητα τον μεγάλο στόχο για φέτος, δεν παύει ωστόσο η πορεία στους ομίλους να ήταν εντελώς αποτυχημένη σε έναν όμιλο που ήταν τουλάχιστον βατός.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στην Τούμπα λόγω της αποκαρδιωτικής εικόνας της ομάδας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τη Μπάτε έχουν θορυβήσει άπαντες και στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν πως θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά για να αντιστρέψουν το κλίμα, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Μέσα σε όλα, υπάρχει ανησυχία και για τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα, που αποχώρησαν τραυματίες. Ο αρχηγός της ομάδας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο.

Σήμερα, αναμένεται να στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση τους.

Πηγη: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης