Ολυμπιακός Vs Εφές, μέρος 41ο: Δυο προκρίσεις σε Final Four και απόλυτη ισορροπία στην Regular season (πίνακες & videos)

Ολυμπιακός Vs Εφές, μέρος 41ο: Δυο προκρίσεις σε Final Four και απόλυτη ισορροπία στην Regular season (πίνακες & videos)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Εφές (13/12 18:45) για 22η φορά στην ιστορία, σε έναν από τους κομβικότερους για αυτόν αγώνες της φετινής κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.

olympiacos_eurohoops
Το συγκεκριμένο ζευγάρωμα συν τοις άλλοις έχει τεράστια προϊστορία και μια μακροσκελή σειρά παιχνιδιών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Το Eurohoops έψαξε και σας παρουσιάζει τι συνέβη στις συνολικά 40 προηγούμενες κόντρες των δυο ομάδων σε κάθε μια φάση της διοργάνωσης ξεχωριστά, ενώ συνέλεξε τα αποτελέσματα στην έδρα των Πειραιωτών, όπου θα διεξαχθεί και το αποψινό (13/12) παιχνίδι.

Απόλυτη ισορροπία στις “μάχες” της regular season, “ερυθρόλευκη” κυριαρχία στην post season

Ο κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του θα ψάξουν την 7η νίκη της σεζόν στον θεσμό και 24η απέναντι στην τουρκική ομάδα (57,5% ποσοστό επιτυχίας με αντίπαλο την Εφές). Το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς αναφερόμαστε σε ένα από τα κορυφαία επιθετικά σύνολα της φετινής Ευρωλίγκας (8-2 ρεκόρ με 86,9 πόντους ανά ματς). Οι πιθανότητες επικράτησης είναι μοιρασμένες, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα μεταξύ τους παιχνίδια, όσον αφορά την regular season.

Για του λόγου το αληθές, σε 24 “μάχες” στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης, Ολυμπιακός και Εφές βρίσκονται στην απόλυτη ισορροπία, αφού μετρούν από 12 νίκες με το επιμέρους σκορ και στις δυο έδρες να είναι 6-6! Κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει πως στο συγκεκριμένο ζευγάρι δεν παίζει μεγάλο ρόλο το ποιος είναι γηπεδούχος, μιας και τα “διπλά” δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο. Απεναντίας μάλιστα, έχουν την ίδια συχνότητα με τις εντός έδρας επικρατήσεις, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τους αγώνες αυτής της φάσης.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης