Μήνυμα Μαρτίνς στους παίχτες του Ολυμπιακού: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Μήνυμα Μαρτίνς στους παίχτες του Ολυμπιακού: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Οριακό είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπως τόνισε στη χθεσινή ομιλία του ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του

martins-sp1
Στο κλίμα του μεθαυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι φρόντισε να βάλει ο Πέδρο Μαρτίνς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι για πρώτη φορά ήταν όλοι στο Ρέντη μετά τις υποχρεώσεις των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες και ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να μην δωρίσουν άλλους βαθμούς στους αντιπάλους τους, ενώ παράλληλα εκείνοι κάνουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

«Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Ξέρετε ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς. Και για αυτό μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως οριακό το ματς της Κυριακής», τόνισε ο 48χρονος προπονητής και συνέχισε, λέγοντας:

«Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Ο καθένας από τη δική του πλευρά. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη. Αυτό να έχετε στο μυαλό σας. Δεν θέλω να ξαναδώ τα ίδια λάθη. Να μην κάνουμε δώρο άλλους βαθμούς. Στο χέρι μας είναι. Έχετε τις δυνατότητες, έχετε δουλέψει πολύ και οφείλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης