Παναθηναϊκός Blog: Η γιατρειά των ντέρμπι και το… χαλάκι

Παναθηναϊκός Blog: Η γιατρειά των ντέρμπι και το… χαλάκι

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε αυτό που ήθελε και στο δεύτερο “αιώνιο” ντέρμπι, αφήνοντας πίσω την κάκιστη βραδιά με την Εφές, αλλα ζητούμενο είναι να μην μπουν κάτω από το χαλάκι οι αδυναμίες και να αποτελέσει απαρχή για καλές βραδιές και στην Ευρωλίγκα. Το… γούρι του Παππά, ο Θανάσης που αλλάζει τα δεδομένα και το μήνυμα Γιαννακόπουλου στον Πασκουάλ.

blog_pao_eurohoops
Το δεύτερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ήταν επίσης θριαμβευτικό για τον Παναθηναϊκό και τον Τσάβι Πασκουάλ, από τη στιγμή που ο Νίκος Παππάς πήρε το όπλο του και ξεκόλλησε επιθετικά μια ομάδα που σκόραρε με το σταγονόμετρο και ήταν επηρεασμένη σωματικά και πνευματικά από την προ 48 ωρών ήττα από την Εφές.

Οι “πράσινοι” μπορεί σε σχέση με το ντέρμπι προ εννέα 24ωρων στην Ευρωλίγκα να μην υστέρησαν τακτικά, για να μείνουν πολύ πίσω και να αναγκαστούν να κυνηγούν το σκορ, κάτι που είχε γίνει τότε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σπάζοντας τα καλάθια (0/10 τρίποντα ως το 15′), έπρεπε να βρουν λύση.

Αυτή την έδωσε ο Παππάς, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο την κατάλληλη στιγμή, έδρασε όταν ο Ολυμπιακός είχε το καλύτερο διάστημά του στο παιχνίδι (20-26) και άμεσα επανέφερε τον Παναθηναϊκό στον “αφρό”, βάζοντας και την “παγωμένη” από τον κακό ρυθμό και θέαμα εξέδρα, στην εξίσωση.

Δεν έμεινε εκεί, αφού ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής και αυτός που έφερε το ντέρμπι στα δικά του μέτρα, προς τέρψη της ομάδας του που βρήκε τον ηγέτη της βραδιάς στο πρόσωπό του…

Αυτή η οργιαστική εμφάνιση θύμισε αυτή του περσινού πέμπτου τελικού, όταν ήταν καθοριστικός και μαζί με τον Τζέιμς είχαν αλλάξει όλα τα δεδομένα υπέρ του Παναθηναϊκού, που νίκησε και κατέκτησε τον τίτλο.

Ισως εξελίσσεται σε… γούρι του ο Ολυμπιακός, απέναντι στον οποίο έχει παίξει ουκ ολίγες φορές.
Κλείσιμο
blog_pao_mesa


Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης