Από την Πορτογαλία ο χαφ που ψάχνει η ΑΕΚ

Από την Πορτογαλία ο χαφ που ψάχνει η ΑΕΚ

Στην αγορά που βρήκε το «λαβράκι» Σιμόες φαίνεται ότι επικεντρώνεται η ΑΕΚ για να βρει τον ποιοτικό χαφ που θα τον πλαισιώσει στο κέντρο. Δίχτυα και για τον εξτρέμ στην Ιβηρική από την πρωταθλήτρια.

aek_sporakia
Συγκεκριμένο προσανατολισμό φέρονται να έχουν οι μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ για τον Γενάρη.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι δεδομένο ότι η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση του ποιοτικού χαφ που δεν απέκτησε το καλοκαίρι (και τόσο της λείπει).

Παράλληλα είναι βέβαιο ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα ψάξουν και έναν μεσοεπιθετικό που θα αγωνίζεται από τη δεξιά πλευρά και θα διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

Την ενίσχυση λοιπόν στις συγκεκριμένες θέσεις η ΑΕΚ την ψάχνει, σύμφωνα με τη «Live Sport», κατά κύριο λόγο στην Πορτογαλία.

Όπως αναφέρεται, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει επικεντρωθεί στη συγκεκριμένη αγορά και μάλιστα σε ταξίδι που έκανε πρόσφατα στη χώρα της Ιβηρικής ασχολήθηκε εκτεταμένα με μια περίπτωση παίκτη που δουλεύει καιρό η ομάδα.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» φέρεται διατεθειμένος να ταξιδέψει ξανά τις προσεχείς μέρες στην Πορτογαλία, αναζητώντας «λαβράκια» τύπου Σιμόες και Μπαρμπόσα, που συνδύασαν συμφέρουσες συμφωνίες με μεγάλη αγωνιστική προσφορά.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης