Τελευταία πράξη στο Nations League και Βραζιλία - Ουρουγουάη

Τελευταία πράξη στο Nations League και Βραζιλία - Ουρουγουάη

Η τελευταία αγωνιστική στο Nations League, όπου η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία και τα πολλά φιλικά ματς ανάμεσα στα οποία το Βραζιλία – Ουρουγουάη σε ουδέτερο έδαφος, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουμε με ευελιξία για να πάμε ταμείο

betshop
UEFA Nations League

Κύπρος – Βουλγαρία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με Σλοβενία και τη Νορβηγία. Θα ποντάρουμε στο 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.93.

Γιβραλτάρ – Αρμενία: Είναι στο 4ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με το Π.Γ.Δ.Μ. και το Λιχτενστάιν. Θα προτιμήσουμε το under 2.5 & no goal που η betshop.gr προσφέρει στο 2.45.

Λίχτενσταϊν - Π.Γ.Δ.Μ: Είναι στο 4ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με το Γιβραλτάρ και την Αρμενία. Παίζουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 1.84.

Ουαλία – Δανία: Είναι στο 4ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με την Ιρλανδία. Ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.49.

Σλοβενία – Νορβηγία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.88.

Κλείσιμο
Σλοβακία – Ουκρανία: Είναι στο  1ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με την Τσεχία. Θα προτιμήσουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.90.

Ολλανδία – Γαλλία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με τη Γερμανία. Ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.68.

Σερβία – Μαυροβούνιο: Είναι στο 4ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με τη Ρουμανία και τη Λιθουανία. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.78.

Αζερμπαϊτζάν - Νησιά Φαρόε: Είναι στο 3ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με το Κόσσοβο και τη Μάλτα. Προτείνουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.58.

Τουρκία – Σουηδία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με τη Ρωσία. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.36.

Μάλτα – Κόσοβο: Είναι στο 3ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με το Αζερμπαϊτζάν και τα Νησιά Φαρόε. Ποντάρουμε στο 2 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.86.

Ιταλία – Πορτογαλία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με την Πολωνία. Θα προτιμήσουμε το 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.93.

Ρουμανία – Λιθουανία: Είναι στο 4ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.72.
Αλβανία – Σκωτία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με το Ισραήλ. Θα παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.53.

Αγγλία – Κροατία: Είναι στο 4ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με την Ισπανία. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.92.

Β. Ιρλανδία – Αυστρία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με τη Βοσνία. Προτείνουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.13.

Μολδαβία – Λουξεμβούργο: Είναι στο 2ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με τη Λευκορωσία και το Σαν Μαρίνο. Θα προτιμήσουμε το no goal της betshop.gr στο 1.75.

Σαν Μαρίνο – Λευκορωσία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με τη Μολδαβία και το Λουξεμβούργο. Ποντάρουμε στο 2 & under 3.5 της betshop.gr στο 1.80.

Ελβετία – Βέλγιο: Είναι 2ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με την Ισλανδία. Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.81.

Ελλάδα – Εσθονία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με την Φινλανδία και την Ουγγαρία. Η Ελλάδα νίκησε στο προηγούμενο παιχνίδι 1-0 τη Φινλανδία, αλλά αποκλείστηκε και ο Άγγελος Αναστασιάδης θα κάνει αλλαγές στην εθνική. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.66.

Ουγγαρία – Φινλανδία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με την Ελλάδα και την Εσθονία. Παίζουμε το 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.96.

Γεωργία – Καζακστάν: Είναι στο 1ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με τη Λετονία και την Ανδόρα. Θα προτιμήσουμε τον 1 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.86.

Ανδόρα – Λετονία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με τη Γεωργία και το Καζακστάν. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.77.

Κύπρος – Νορβηγία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με Σλοβενία και τη Βουλγαρία. Προτείνουμε το under της betshop.gr στο 1.75.

Γερμανία – Ολλανδία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με τη Γαλλία. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.77.

Βουλγαρία – Σλοβενία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με τη Νορβηγία και την Κύπρο. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.84.

Τσεχία – Σλοβακία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με την Ουκρανία. Θα προτιμήσουμε  τον άσο της betshop.gr στο 2.09.

Σουηδία – Ρωσία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με την Τουρκία. Παίζουμε το 12 & no goal της betshop.gr στο 2.10.

Πορτογαλία – Πολωνία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με την Ιταλία. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.73.

Διεθνή Φιλικά    

Ηνωμ. Αρ. Εμιράτα – Βολιβία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.90.

Βραζιλία – Ουρουγουάη: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.51.

Αργεντινή – Μεξικό: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.69.

Xιλή - Κόστα Ρίκα: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Ρανκάγουα της Χιλής. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.98.

Ονδούρα – Παναμάς: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Ονδούρα. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.49.

Αυστραλία - Νότια Κορέα: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Θα προτιμήσουμε το 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.83.

Ιορδανία – Ινδία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αμμάν της Ιορδανίας. Ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.54.

Ισπανία – Βοσνία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην πόλη Λας Πάλμας. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.82.

Ισλανδία – Κατάρ: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.83.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης