Τελευταία πράξη στο Nations League και Βραζιλία - Ουρουγουάη

betshop

Η τελευταία αγωνιστική στο Nations League, όπου η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία και τα πολλά φιλικά ματς ανάμεσα στα οποία το Βραζιλία – Ουρουγουάη σε ουδέτερο έδαφος, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουμε με ευελιξία για να πάμε ταμείο

UEFA Nations League

Κύπρος – Βουλγαρία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με Σλοβενία και τη Νορβηγία. Θα ποντάρουμε στο 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.93.

Γιβραλτάρ – Αρμενία: Είναι στο 4ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με το Π.Γ.Δ.Μ. και το Λιχτενστάιν. Θα προτιμήσουμε το under 2.5 & no goal που η betshop.gr προσφέρει στο 2.45.

Λίχτενσταϊν - Π.Γ.Δ.Μ: Είναι στο 4ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με το Γιβραλτάρ και την Αρμενία. Παίζουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 1.84.

Ουαλία – Δανία: Είναι στο 4ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με την Ιρλανδία. Ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.49.

Σλοβενία – Νορβηγία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.88.

Σλοβακία – Ουκρανία: Είναι στο  1ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με την Τσεχία. Θα προτιμήσουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.90.

Ολλανδία – Γαλλία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με τη Γερμανία. Ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.68.

Σερβία – Μαυροβούνιο: Είναι στο 4ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με τη Ρουμανία και τη Λιθουανία. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.78.

Αζερμπαϊτζάν - Νησιά Φαρόε: Είναι στο 3ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με το Κόσσοβο και τη Μάλτα. Προτείνουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.58.

Τουρκία – Σουηδία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με τη Ρωσία. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.36.

Μάλτα – Κόσοβο: Είναι στο 3ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με το Αζερμπαϊτζάν και τα Νησιά Φαρόε. Ποντάρουμε στο 2 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.86.

Ιταλία – Πορτογαλία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με την Πολωνία. Θα προτιμήσουμε το 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.93.

Ρουμανία – Λιθουανία: Είναι στο 4ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.72.
Αλβανία – Σκωτία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με το Ισραήλ. Θα παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.53.

Αγγλία – Κροατία: Είναι στο 4ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με την Ισπανία. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.92.

Β. Ιρλανδία – Αυστρία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με τη Βοσνία. Προτείνουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.13.

Μολδαβία – Λουξεμβούργο: Είναι στο 2ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με τη Λευκορωσία και το Σαν Μαρίνο. Θα προτιμήσουμε το no goal της betshop.gr στο 1.75.

Σαν Μαρίνο – Λευκορωσία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με τη Μολδαβία και το Λουξεμβούργο. Ποντάρουμε στο 2 & under 3.5 της betshop.gr στο 1.80.

Ελβετία – Βέλγιο: Είναι 2ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με την Ισλανδία. Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.81.

Ελλάδα – Εσθονία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με την Φινλανδία και την Ουγγαρία. Η Ελλάδα νίκησε στο προηγούμενο παιχνίδι 1-0 τη Φινλανδία, αλλά αποκλείστηκε και ο Άγγελος Αναστασιάδης θα κάνει αλλαγές στην εθνική. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.66.

Ουγγαρία – Φινλανδία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με την Ελλάδα και την Εσθονία. Παίζουμε το 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.96.

Γεωργία – Καζακστάν: Είναι στο 1ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με τη Λετονία και την Ανδόρα. Θα προτιμήσουμε τον 1 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.86.

Ανδόρα – Λετονία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Δ’ ομίλου μαζί με τη Γεωργία και το Καζακστάν. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.77.

Κύπρος – Νορβηγία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με Σλοβενία και τη Βουλγαρία. Προτείνουμε το under της betshop.gr στο 1.75.

Γερμανία – Ολλανδία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με τη Γαλλία. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.77.

Βουλγαρία – Σλοβενία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Γ’ ομίλου μαζί με τη Νορβηγία και την Κύπρο. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.84.

Τσεχία – Σλοβακία: Είναι στο 1ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με την Ουκρανία. Θα προτιμήσουμε  τον άσο της betshop.gr στο 2.09.

Σουηδία – Ρωσία: Είναι στο 2ο γκρουπ του Β’ ομίλου μαζί με την Τουρκία. Παίζουμε το 12 & no goal της betshop.gr στο 2.10.

Πορτογαλία – Πολωνία: Είναι στο 3ο γκρουπ του Α’ ομίλου μαζί με την Ιταλία. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.73.

Διεθνή Φιλικά    

Ηνωμ. Αρ. Εμιράτα – Βολιβία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.90.

Βραζιλία – Ουρουγουάη: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.51.

Αργεντινή – Μεξικό: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.69.

Xιλή - Κόστα Ρίκα: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Ρανκάγουα της Χιλής. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.98.

Ονδούρα – Παναμάς: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Ονδούρα. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.49.

Αυστραλία - Νότια Κορέα: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Θα προτιμήσουμε το 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.83.

Ιορδανία – Ινδία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αμμάν της Ιορδανίας. Ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.54.

Ισπανία – Βοσνία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην πόλη Λας Πάλμας. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.82.

Ισλανδία – Κατάρ: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.83.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία ακόμα άσχημη εμφάνιση, έφτασε στο σημείο να κινδυνεύσει από την ουραγό Νταρουσάφακα, αλλά ο εκπληκτικός Ντίνος Μήτογλου ήταν εκείνος που «ξύπνησε» και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να φτάσουν στη νίκη με 75-67 και στο 6-6 ρεκόρ στη φετινή EuroLeague

1
PSAT1

Οι χρυσοί Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη αναδείχθηκαν ως οι κορυφαίοι αθλητές του 2018 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου - Κορυφαία ομάδα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού