Πανέτοιμος με Παναθηναϊκό ο Χασάν, «παίζεται» να επιστρέψει νωρίτερα

Πανέτοιμος με Παναθηναϊκό ο Χασάν, «παίζεται» να επιστρέψει νωρίτερα

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του τον Χασάν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Αιγύπτιος. Τι ισχύει για Ντουντελάνζ

olimpiakos
«Ανεβαίνει» ο Χασάν.

Η κατάσταση του Αιγύπτιου φορ, που υπέστη θλάση στο ματς της εθνικής του ομάδας με τη Σουαζιλάνδη, σημειώνει βελτίωση μέρα με τη μέρα και σίγουρα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ένα από τα επόμενα τρία ματς που έχει ο Ολυμπιακός σε διάστημα οκτώ ημερών.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (11/11, 19:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Κατά ένα σημαντικό ποσοστό θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/11, 22:00) με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Αισθητά λιγότερες είναι πιθανότητες για το προσεχές ματς (04/11, 19:00) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Θα δοκιμάσει σήμερα το πόδι του σήμερα ο Χασάν, αλλά δεν έχει πολλές ελπίδες για να δηλώσει «παρών» ο φορ των «ερυθρόλευκων», που έχουν ως μοναδική κλασική περίπτωση επιθετικού τον Μάνο, που έδωσε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δεν είναι δηλωμένος -ως γνωστόν- στην ευρωπαϊκή λίστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης