Κύπελλο Ελλάδας, Κέρκυρα-Ξάνθη 0-1: Απόδραση στις καθυστερήσεις

Κύπελλο Ελλάδας, Κέρκυρα-Ξάνθη 0-1: Απόδραση στις καθυστερήσεις

Η Κέρκυρα κρατούσε μέχρι την τελευταία φάση τον βαθμό που θα τις έδινε προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά ο Κασάδο στο 93' με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη

4605950
Φινάλε θρίλερ στο νησί των Φαιάκων με την Ξάνθη να παίρνει τη νίκη που της δίνει το ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.
\
Σ' ένα κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας και σ' έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές φάσεις μπροστά από την εστία και η Κέρκυρα διατηρούσε το 0-0.
Ομως στο 93' ο Ζίβκοβιτς έκανε το γέμισμα και ο Κάστρο με κεφαλιά κρέμασε τον Αθανασόπουλο στην τελευταία φάση του αγώνα!

Αυτή ήταν η δεύτερη σημαντική φάση της Ξάνθης στο ματς μιας και στο 65' ο Κασάδο (ξανά) είχε σημαδέψει το δοκάρι της Κέρκυρας.

Πλέον η Κέρκυρα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο ματς με τον ΟΦΗ ενώ στην Ξάνθη θα αρκεί και η ισοπαλία με τον Βόλο για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ο αγώνας στιγματίστηκε κι από τον τραυματισμό του επιθετικού της Ξάνθης Κάστρο, ο οποίος χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με τον Τουράμ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφου ζαλιζόταν.

4605959


Κλείσιμο
Oι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κούρος, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Ζορμπάς, Κρητικός Ν., Βίλα, Αποστολίδης (62' Σιατραβάνης), Λινάρδος (75' Tουράμ), Κρητικός Στ. (82' Γεωργακόπουλος)
Ξάνθη (Μάρκο Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σιλά (52' Κασάδο), Φλίσκας, Αλμέιδα, Καμαρά, Μελιόπουλος, Κίκε, Σουλεϊμάν, Κάστρο, Γέντριτσεκ (65' Μελισσόπουλος)
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης