Αυτοψία στο ΟΑΚΑ από μηχανικούς της ΓΓΑ μετά την τρελή ταλάντωση στον αγώνα ΑΕΚ-Μπάγερν

adeio-oaka1

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να γίνει πιο επισταμένος έλεγχος όπου χρειάζεται

Αυτοψία στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ κάνει από το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο μηχανικών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) μετά την ταλάντωση που παρατηρήθηκε στον αγώνα ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να γίνει πιο επισταμένος έλεγχος όπου χρειάζεται, σύμφωνα με το πόρισμα και τις οδηγίες των τεχνικών υπηρεσιών.

Ήδη από την Τετάρτη το υφυπουργείο Αθλητισμού διέρεε πως πως ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.Το ΟΑΚΑ, έχει άδεια σε ισχύ. Η γνωμοδοτική επιτροπή χορήγησε άδειας λειτουργίας Ολυμπιακής Εγκατάστασης στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά το 2005 και το 2012 έγινε αποδοχή της γνωμοδότησης. Έκτοτε, το ΟΑΚΑ παίρνει άδεια με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ).

Την ταλάντωση είχε παρατηρήσει στέλεχος της UEFA στην εξέδρα των οπαδών της Μπάγερν στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Champions League και ενημέρωσε την ΕΠΟ. Εν συνεχεία, η διοίκηση του ΟΑΚΑ έστειλε αίτημα στη ΓΓΑ για έλεγχο της στατικότητας του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (5)

sg27

ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ.

ΧΑΡΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

TO KAKO EINAI OTI ΒΛΕΠΩ THN AEX NA MENEI EKEI......Ο ΑΠΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Ρε αφήστε τα κακεντρεχή σχόλια... Όλα καλά με το ΟΑΚΑ, μέχρι να πέσει...

The crazy oscillation

Η τρελή ταλάντωση... Πόσο δόκιμος και δημοσιογραφικός ο όρος. Κατά τα άλλα από pageviews σκίζουμε... Τρομάρα σας. Προσλάβετε κανέναν που έχει γνώσεις ελληνικής και μπορεί να εκφραστεί καλύτερα

.

Γεγονός 1: Χρειάστηκε να προσέξει κάποιος Γερμανός αθλητικός αξιωματούχος την ταλάντωση του άνω διαζώματος του Ολυμπιακού Σταδίου και να την αναφέρει ωστε να γίνεται τώρα έλεγχος. Γεγονός 2: Οι αρμόδιοι λένε τώρα πως χρειάζεται επανέλεγχο (αλλά αν δεν μιλούσε ο Γερμανός, θα ήταν απλά Πέμπτη μεσημέρι.) Γεγονός 3: Ακόμα και όταν διαμαρτυρήθηκε ο Γερμανός, δεν βγήκε η υπεύθυνη υπηρεσία να τον βάλει στη θέση του λέγοντάς του, "ορίστε οι μελέτες κ οι έλεγχοι, είναι σχεδιασμένο να κουνάει έτσι, δεν θα γίνει κανείς έλεγχος γιατί δεν χρειάζεται". Πράγμα που απλά επιβεβαιώνει πως δεν έχουν ελέγξει ποτέ τίποτα. Πηγαίνοντας τώρα για έλεγχο επιβεβαιώνουν την ανυπαρξία τους. Γεγονός 4: Απο όλες τις χιλιάδες θεατές που έχουν πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο τόσα χρόνια, κανείς μέχρι χθες δεν είπε ποτέ τίποτα. (Μέχρι σήμερα φυσικά, που όλοι λένε "εδω και 10 χρόνια το πρόσεξα και όντως κουνάει πολύ".) Μεχρι φυσικά να γινόταν το κακό, και τότε θα έλεγαν όλοι "το είχαμε προσέξει πως κουνούσε". (αλλά βαρεθήκαμε να αντιδράσουμε), και όλοι οι "αρμόδιοι" θα έλεγαν πως "απο καιρό προειδοποιήσαμε για την στατικότητα του διαζώματος", όπως φυσικά κάνουν όλοι στην Ελλάδα, κατόπιν εορτής. Γκόου μπακ κυρία Μέρκελ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης