Φήμες για ενδιαφέρον της Ρεάλ για Ίμπραϊμοβιτς!

Φήμες για ενδιαφέρον της Ρεάλ για Ίμπραϊμοβιτς!

Η Ρεάλ έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα και όπως αποκαλύπτει η «Cadena Cope», «μερένχες» θα κινηθούν για τον Σουηδό τον Ιανουάριο

Zl
Πιθανό είναι το σενάριο να δούμε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης αφού, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η «λευκή βασίλισσα» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 37χρονου τον Ιανουάριο, που μένει ελεύθερος από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι.

Η απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι έχει κοστίσει στην «βασίλισσα» που βάζει γκολ με το «σταγονόμετρο» και ο Σουηδός στράικερ ίσως αποτελεί τη λύση για την επιθετική δυστοκία της.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει πετύχει 22 γκολ σε μόλις 25 εμφανίσεις του στο MLS και δείχνει να έχει βρει την χαμένη φόρμα του, μετά την φυγή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.

Ερωτηματικό αποτελεί το κατά πόσο θα μπορέσει να είναι αποτελεσματικός στο κορυφαίο επίπεδο, κυρίως λόγω της ηλικίας του και του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί προ διετίας, όμως οι διοικούντες της Ρεάλ φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να πάρουν το ρίσκο.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης