Το εκπληκτικό video της ΤΣΣΚΑ για την Euroleague τα... σπάει!

Το εκπληκτικό video της ΤΣΣΚΑ για την Euroleague τα... σπάει!

Με ένα εξαιρετικό βίντεο η ΤΣΣΚΑ παρουσιάζει τον Ιτούδη να μαζεύει την ομάδα του και να παρουσιάζει το πλάνο του για την κατάκτηση της φετινής Euroleague

4_0
Εξαιρετική έμπνευση από την ΤΣΣΚΑ που επέλεξε να φτιάξει ένα βίντεο με τον Δημήτρη Ιτούδη να μαζεύει την ομάδα του και να δηλώνει πανέτοιμος για την Euroleague.

Η ρωσική ομάδα είχε κυκλοφορήσει πριν μερικές ημέρες το trailer και πλέον κυκλοφορεί ολόκληρο το βίντεο με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό. Ο προπονητής της ομάδας μαζεύει τους νέους παίκτες και μαζί με τον αρχηγό τον Βοροντσέβιτς αρχίζουν να βρίσκουν τους παίκτες.

Χάινς και Ροντρίγκεθ αφήνουν τα... βάρη της οικογένειας, ο Κλαίμπερν αφήνει τον πελάτη του στο κουρείο, ενώ ο Χίγκινς αφού δεν βρήκε... ανταπόκριση στον σκύλο του ακολουθεί τον αρχηγό του.

Οι Χάντερ και Αντόνοφ καθοδηγούν στον σωστό άθλημα τον Άλεκ, ενώ οι Κουρμπάνοφ και Χάκετ συζητούν παίζοντας σκάκι και κάνοντας τατουάζ το επόμενο τους... χτύπημα. Ο Ντε Κολό άφησε την ξιφασκία, οι μικροί της ομάδας τα παιχνίδια και όλοι μαζί μπροστά στον πρόεδρο είναι πανέτοιμοι για να κατακτήσουν ακόμα μια Euroleague.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Itoudis’ Fifteen / 15 друзей Итудиса
Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta,gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης