Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπριζ 3-1: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε

Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπριζ 3-1: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε

Η Ατλέτικο δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι περίμενε, όμως έφτασε στη νίκη επί της Μπριζ με 3-1 και έκανε το απόλυτο

atletico
Η Ατλέτικο υποδέχθηκε την Μπριζ μετά το διπλό στην Μονακό και μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι περίμενε, όμως στο τέλος επιβλήθηκε με 3-1 με πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριζμάν και έκανε το 2 στα 2 πριν τα παιχνίδια κορυφής με την Ντόρτμουντ.

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με υπέροχο και πανέξυπνο πλασέ του Γκριζμάν, όμως στο 39’ ο Γκρένεβελντ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ομπλάκ, κάνοντας το 1-1! Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη, όταν στο 67’ ο Γκριζμάν πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 2-1 ύστερα από εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Ντιέγκο Κόστα. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 4’ των καθυστερήσεων με τον Κόκε και η Ατλέτικο έφτασε τους 6 βαθμούς.

Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Ερναντέζ, Γοδίν, Χιμένες (46’ Φιλίπε Λουίς), Αρίας, Παρτέι (63’ Κορέα), Σαούλ, Λεμάρ, Κόκε, Γκριζμάν, Ντιέγκο Κόστα (69’ Ρόδρι)

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Λέτιτσα, Βλιέτνικ (56’ Μάτα), Πουλέν, Μέχελε, Ντένσβιλ, Βάνακεν, Βόρμερ, Γκρένεβελντ, Ριτς (75’ Οπεντά), Γουέσλεϊ, Σρίβερς (56’ Νακάμπα)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης