ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ είχαν την πρώτη επαφή για το νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ είχαν την πρώτη επαφή για το νέο συμβόλαιο

Οι εκπρόσωποι του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (01/10) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα και είχαν τις πρώτες συζητήσεις, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου

4569604
Το συμβόλαιο του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι μια από τις πολλές εκκρεμότητες που έχει μπροστά της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Υπάρχουν συμβόλαια, όπως αυτά των Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Πασχαλάκη, Σάχοφ, τα οποία επίσης λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να γνωρίζουν τις απαιτήσεις της πλευράς Μπίσεσβαρ σ’ ότι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας κάτι που ειπώθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Θεωρητικά μέσα στο προσεχές διάστημα θα γίνουν συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, ένας εκ των οποίων, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μιλώντας τη Δευτέρα (01/10) στον ΣΠΟΡ-FM και στην εκπομπή «Replay» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο, παραδέχθηκε ότι περιμένει να μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, δίνοντας τον πρώτο λόγο στο «Δικέφαλο».

Κλείσιμο
«Βασικός στόχος είναι να ανανεώσω στον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα που με εμπιστεύτηκε και έχει τον πρώτο λόγο», παραδέχθηκε ο Ελληνας τερματοφύλακας, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2019.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης