Η Γκαμπόν ανακοίνωσε τον πατέρα του Ομπαμεγιάνγκ για προπονητή αλλά... το διαψεύδει ο Ομπαμεγιάνγκ

aubameyang

Εξελίξεις και μάλιστα σοβαρές, σημειώθηκαν αναφορικά με τους νέους προπονητές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γκαμπόν. Με μία «σκληρή» ανακοίνωση, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, διέψευσε πως ο πατέρας του, Πιέρ Φρανσουά Ομπάμε Εγιάνγκ, ανέλαβε -μαζί με τον πρώην διεθνή άσο Ντανιέλ Κουζέν- το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της αφρικανικής χώρας.

Ο αστέρας της Αρσεναλ, δήλωσε πως πράγματι υπήρξε σχετική επαφή του πατέρα του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, όμως αφ΄ ενός εκείνη την ημέρα ήταν ασθενής και αφ΄ ετέρου ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει. Κάτι που έκανε την επομένη, αρνούμενος την πρόταση.

«Αντιλαμβάνεσθε, πλέον, γιατί έχω προβλήματα μαζί σας; Και γιατί δεν θέλω να ξαναέλθω στην εθνική ομάδα;», τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση στο Twitter ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε: «Οταν θα έλθει η στιγμή που οι παράγοντες της ομοσπονδίας, θα πάψουν να συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά, τότε θα έλθουν καλύτερες ημέρες για την εθνική ομάδα, καθώς επίσης και τα θετικά αποτελέσματα».