Η Γκαμπόν ανακοίνωσε τον πατέρα του Ομπαμεγιάνγκ για προπονητή αλλά... το διαψεύδει ο Ομπαμεγιάνγκ

aubameyang

Εξελίξεις και μάλιστα σοβαρές, σημειώθηκαν αναφορικά με τους νέους προπονητές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γκαμπόν. Με μία «σκληρή» ανακοίνωση, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, διέψευσε πως ο πατέρας του, Πιέρ Φρανσουά Ομπάμε Εγιάνγκ, ανέλαβε -μαζί με τον πρώην διεθνή άσο Ντανιέλ Κουζέν- το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της αφρικανικής χώρας.

Ο αστέρας της Αρσεναλ, δήλωσε πως πράγματι υπήρξε σχετική επαφή του πατέρα του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, όμως αφ΄ ενός εκείνη την ημέρα ήταν ασθενής και αφ΄ ετέρου ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει. Κάτι που έκανε την επομένη, αρνούμενος την πρόταση.

«Αντιλαμβάνεσθε, πλέον, γιατί έχω προβλήματα μαζί σας; Και γιατί δεν θέλω να ξαναέλθω στην εθνική ομάδα;», τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση στο Twitter ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε: «Οταν θα έλθει η στιγμή που οι παράγοντες της ομοσπονδίας, θα πάψουν να συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά, τότε θα έλθουν καλύτερες ημέρες για την εθνική ομάδα, καθώς επίσης και τα θετικά αποτελέσματα».

Δευτερόλεπτα πριν ο Λεβαδειακός πανηγυρίσει ένα «τρίποντο-οξυγόνο» στη Νέα Σμύρνη, ο Άλμπεργκ σκόραρε στο 94' κι έσωσε τον βαθμό για τον Πανιώνιο που στο 2ο ημίχρονο επιδόθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιρίων!

Ο Παναιτωλικός βρέθηκε στο 25΄ να προηγείται με 2-0 (Ουίλιαν, Μοράρ) και στο δεύτερο ημίχρονο... δεν βγήκε στο γήπεδο! - Ο Απόλλωνας μείωσε στο 47' σε 2-1 (Τομάς) και όντας καλύτερος πάλεψε για να φύγει από το Αγρίνιο με τον βαθμό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε!

Στο ντέρμπι κορυφής, που δικαιολόγησε απολύτως τον τίτλο του, ο Παναθηναϊκός με ένε ξέσπασμα στην 3η περίοδο, όπου ξέφυγε με 19 πόντους, νίκησε το Περιστέρι, που επέστρεψε μειώνοντας στους 4 (1) - Πρώτη ήττα για την ομάδα του Πεδουλάκη με τον ΠΑΟ να είναι πλέον μόνος στην κορυφή της  Basket League