Η Γκαμπόν ανακοίνωσε τον πατέρα του Ομπαμεγιάνγκ για προπονητή αλλά... το διαψεύδει ο Ομπαμεγιάνγκ

aubameyang

Εξελίξεις και μάλιστα σοβαρές, σημειώθηκαν αναφορικά με τους νέους προπονητές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γκαμπόν. Με μία «σκληρή» ανακοίνωση, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, διέψευσε πως ο πατέρας του, Πιέρ Φρανσουά Ομπάμε Εγιάνγκ, ανέλαβε -μαζί με τον πρώην διεθνή άσο Ντανιέλ Κουζέν- το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της αφρικανικής χώρας.

Ο αστέρας της Αρσεναλ, δήλωσε πως πράγματι υπήρξε σχετική επαφή του πατέρα του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, όμως αφ΄ ενός εκείνη την ημέρα ήταν ασθενής και αφ΄ ετέρου ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει. Κάτι που έκανε την επομένη, αρνούμενος την πρόταση.

«Αντιλαμβάνεσθε, πλέον, γιατί έχω προβλήματα μαζί σας; Και γιατί δεν θέλω να ξαναέλθω στην εθνική ομάδα;», τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση στο Twitter ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε: «Οταν θα έλθει η στιγμή που οι παράγοντες της ομοσπονδίας, θα πάψουν να συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά, τότε θα έλθουν καλύτερες ημέρες για την εθνική ομάδα, καθώς επίσης και τα θετικά αποτελέσματα».

val-osfp1

Οι Πειραιώτες φέρεται να έκλεισαν τη μεταγραφή του Γάλλου μεσοεπιθετικού που φέρεται να απέρριψε σημαντικές προτάσεις από τη Γαλλία, την Αραβία και τη Φενερμπαχτσέ που του πρόσφερε σχεδόν τρία εκατ. ευρώ το χρόνο

xolargos_aek_1

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε αγνώριστη στο «Αντώνης Τρίτσης», ο Χολαργός το εκμεταλλεύτηκε, νίκησε δίκαια (88-72) και ισοφάρισε τη σειρά (1-1). Η πρόκριση στα ημιτελικά παίζεται το Σάββατο (25/05, 17:00) στο ΟΑΚΑ