Άγγελος Χαριστέας στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα χαιρόμουν να βοηθήσω την Εθνική ομάδα

Άγγελος Χαριστέας στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα χαιρόμουν να βοηθήσω την Εθνική ομάδα

Ο Άγγελος Χαριστέας φιλοξενήθηκε στο ΘΕΜΑ FM 104.6 και στην εκπομπή «Που είναι η μπάλα»

xaristeas-new-welada
Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο UEFA Nations League, αλλά και γενικότερα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο χρυσός σκόρερ στον τελικό του Euro 2004 που ζει πλέον μόνιμα στον Άμστερνταμ, σχολίασε τις επικείμενες αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στο εξαιρετικό ξεκίνημα του Άρη στην Super League.

Αναλυτικά ο Χαριστέας είπε:

Για την Εθνική ομάδα
«Πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής δεν έχουν καταλάβει σε τι καινούριες περιπέτειες μπαίνουν με τα νέα δεδομένα της UEFA, αλλά σίγουρα είναι όλοι έμπειροι και αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα ώστε να αντιμετωπίσουν το υποτιθέμενο άγχος που υπάρχει σε μια πρεμιέρα που πάντα κρύβει εκπλήξεις. Αυτό που περιμένω εγώ είναι μια ομάδα διψασμένη, είδε το Μουντιάλ από την τηλεόραση κι αυτό είναι ένα κίνητρο για ένα δυνατό come back και να δείξει ότι είναι ικανή να αντιμετωπίσει υποδεέστερους αντιπάλους»

Για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει στην εθνική:
«Ήμουν από 17 χρονών στις εθνικές ομάδες, ξέρω όλα τα σκαλοπάτια που θα περάσει ένας ποδοσφαιριστής για να φτάσει στην εθνική ανδρών, έχω εμπειρία από μικρά ματς μέχρι τελικούς και σίγουρα μπορώ να βοηθήσω αυτά τα παιδιά. Όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται, όπως χρειαζόμασταν κι εμείς, κάποιους ανθρώπους να τους στηρίξουν και να δώσουν τα φώτα τους, προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δώσουν το 100%.

Δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση, αν γινόταν θα χαιρόμουν πάρα πολύ γιατί αν μη τι άλλο έχω πολλές εμπειρίες και θα μπορούσα να βοηθήσω. Εύχομαι κάποια στιγμή οι προτάσεις σε παλιούς ποδοσφαιριστές να γίνουν περισσότερες, βέβαια πάντα με αξιοκρατικό τρόπο, δεν κάνουν όλοι για όλες τις θέσεις. Με ανθρώπους που έχουν φορέσει βαριές φανέλες θα ανέβει και το κύρος της εθνικής ομάδας στο εξωτερικό».

Για Άγιαξ και ΑΕΚ:
Κλείσιμο
«Τον Άγιαξ τον παρακολούθησα πάρα πολύ πέρσι, σε πολλά παιχνίδια και προχθές μου ήρθε ένα γράμμα με εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ! Ο Άγιαξ έχει μια πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από πέρσι, αλλά είναι μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η ΑΕΚ λοιπόν έχει πολύ καλή ευκαιρία απέναντί του και εκεί που θα χτυπήσει είναι στο νεαρό της ηλικίας κάποιων παικτών και στην απειρία τους».

Για τον Άρη:
«Χάρηκα πραγματικά για τον Άρη γιατί έκανε ένα πολύ δυνατό come back από τη Β εθνική, το συνηθίζουν αυτό οι ομάδες που ανεβαίνουν γιατί δε θέλουν να πάθουν τα ίδια. Ο Άρης όμως παίζει και πολύ καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό, σκοράρει και θα πάω σίγουρα στο γήπεδο να δω την ομάδα και από κοντά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης