Επιστρέφει στο… ποδόσφαιρο ο Μπερλουσκόνι: Αγοράζει τη Μόντσα!

Επιστρέφει στο… ποδόσφαιρο ο Μπερλουσκόνι: Αγοράζει τη Μόντσα!

Έτοιμος να αναλάβει τη Μόντσα είναι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Μίλαν και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι

berlu
Το «μικρόβιο» του ποδοσφαίρου φαίνεται πως υπάρχει ακόμα στο αίμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να αγοράσει τη Μόντσα, που αγωνίζεται στην 3η τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας.

Μετά από 30 και πλέον χρόνια ως ισχυρός άνδρας της Μίλαν, ο «Καβαλιέρε» αποχώρησε από τους «ροσονέρι» τον Απρίλιο του 2017, όμως τώρα επιστρέφει στο προσκήνιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazzetta dello Sport.

Την ίδια ώρα στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, ο οποίος βρίσκεται στο 82ο έτος της ηλικίας, αναμένεται να σταθεί ένας ακόμα γνώριμος των φίλων των «ροσονέρι»: ο άλλοτε διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου και δεξί χέρι του Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι, που κατάγεται από τη Μόντσα και εργάστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα ως αθλητικός διευθυντής τη διετία 1984-86, πριν δηλαδή μετακομίσει στο Μιλάνο.

Εδώ να σημειωθεί πως η Μόντσα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ενώ η τελευταία φορά που συμμετείχε στη Serie B ήταν το 2000. Στην όλη υπόθεση σημαντικό ρόλο έχει παίξει το γεγονός πως πρόεδρος της Μόντσα είναι ο Νικόλα Κολόμπο, γιος του άλλοτε προέδρου της Μίλαν, Φελίτσε Κολόμπο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης