Με εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Γουότφορντ έρχεται η Μπέρλνι στην Ελλάδα

Με εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Γουότφορντ έρχεται η Μπέρλνι στην Ελλάδα

Κουρασμένη και με πολλά αμυντικά κενά εμφανίστηκε λίγες μέρες πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό η Μπέρνλι

bernli-wat-osp
Με «τσακισμένη» ψυχολογία έρχεται Ελλάδα για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Μπέρνλι.

Αν και προέρχονταν από τρία συνεχόμενα παιχνίδι με μηδέν παθητικό, εντούτοις σήμερα οι «clarets» παρουσίασαν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα η Γουότφορντ να μην τους χαριστεί και να τους... διαλύσει μέσα στο Turf Moor με σκορ 3-1!

Μόλις στο 3' ο Χαρτ αναγκάστηκε να μαζέψει για πρώτη φορά, από όταν πήγε στην Μπέρνλι, τη μπάλα από τα δίχτυα του, καθώς ο Ντίνεϊ σέντραρε υποδειγματικά από τα δεξιά, ο Γκρέι πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και άνοιξε το σκορ για την παρέα του Χολέμπας. Η απάντηση, βέβαια, ήταν άμεση από τους γηπεδούχους, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Ταρκόφσακι (κεντρικός αμυντικός) νίκησε τους πάντες στον αέρα και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ισοφάρισε με κεφαλιά. Ως τη λήξη του πρώτου μέρους, η Μπέρνλι έδειξε ελαφρώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με τη Γουότφορντ, έχοντας 1-2 καλές ευκαιρίες (με αιχμή του δόρατος τους Γουέστγουντ, Χέντρικ, Γουντ) για να φέρει... τούμπα το ματς, αλλά το «χρυσό» γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Και τελικώς στο δεύτερο μέρος ήρθε η κατάρρευση... Η ομάδα του Ντάις έδειχνε αναμενόμενα κουρασμένη (αφού την Πέμπτη έπαιξε 120' με την Μπασακσεχίρ), δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις «σφήκες» και θα μπορούσε να είχε χάσει με μεγαλύτερο σκορ σε σχέση με αυτό που ηττήθηκε. Στο 48' ο Ντουκουρέ... τρύπησε την άμυνα της Μπέρνλι με ωραία κάθετη μπαλιά, ο Ντίνεϊ βγήκε στην πλάτη και με υποδειγματικό τελείωμα «εκτέλεσε» τον Χαρτ για το 1-2. Σα να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα, οι γραμμές των γηπεδούχων ήταν ψηλά, ο Χιουζ έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού του... επέτρεψαν να πιάσει υπό ιδανικές συνθήκες το σουτ, έγραψε το 1-3!

Η σύνθεση της Μπέρνλι: Χαρτ - Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (74' Τέιλορ) – Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον - Χέντρικ (69' Βόουκς) - Γουντ (65' Μπαρνς)

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης