Πάβλοβιτς στο Eurohoops: “Τιμή μου που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, ο Λεμπρόν θα πετύχει στους Λέικερς”

Πάβλοβιτς στο Eurohoops: “Τιμή μου που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, ο Λεμπρόν θα πετύχει στους Λέικερς”

Ο Σάσα Πάβλοβιτς συμμετείχε στο Basketball Without Borders που διοργανώνει το ΝΒΑ στο Βελιγράδι προς άγρα ταλέντων από την Ευρώπη και μίλησε αποκλειστικά στο Eurohoops για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον παλιό του συμπαίκτη, Λεμπρόν Τζέιμς!

483722f2-pavlovic-625x375
“Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για μένα (10 χρόνια στο ΝΒΑ, 567 ματς), έκανα πραγματικότητα ένα όνειρο όπως έχει κάθε παιδί που παίζει μπάσκετ. Υπάρχουν ομοιότητες από όταν έπαιζα εγώ, αλλά σίγουρα έχει γίνει πιο αθλητικό, όλοι παίζουν γρηγορότερα και η θέση «πέντε» τείνει να… εξαλειφθεί”, μας είπε αρχικά ο Πάβλοβιτς που ήταν συμπαίκτης με τον Λεμπρόν Τζέιμς και τις πέντε σεζόν που πέρασε στο Κλίβελαντ, γνωρίζοντας καλύτερα από πολλούς το χαρακτήρα και το ποιόν του “Βασιλιά”:

“Είναι σπουδαίος τύπος εντός και εκτός παρκέ, βελτιώνει το παιχνίδι του κάθε χρόνο κι αυτό είναι καταπληκτικό. Πιστεύω πως η μετακόμιση του στο Λ.Α. είναι μία σπουδαία κίνηση για τον ίδιο και το ΝΒΑ. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει. Είναι πανέξυπνος, δουλεύει πολύ και το αξίζει.

Όταν έχεις τον Λεμπρόν στη σύνθεση σου πάντα έχεις πιθανότητες να πετύχεις. Ο Ρόντο (συμπαίκτης του στους Σέλτικς) είναι ένας από τους πιο έξυπνους παίκτες στο ΝΒΑ και νομίζω θα ταιριάξουν με τον Τζέιμς”.

Ο Πάβλοβιτς θεωρεί πως ο Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης στη Δύση και θεωρεί πως ο Κάιρι Ίρβινγκ κατέχει τα πρωτεία στην ανατολική περιφέρεια, ενώ μίλησε μελιστάλαχτα για τον Παναθηναϊκό στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-16:

“Ήταν καταπληκτικά. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι σπουδαίος και εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα μίας εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Χάρηκα πολύ που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας”.
Sasa Pavlovic on Basketball Without Borders
Κλείσιμο



Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης