Λουκέρνη - Ολυμπιακός 1-3 (Τελικό)

Λουκέρνη - Ολυμπιακός 1-3 (Τελικό)

Μετά από σέντρα του Ελαμπντελαουί, ο Γκερέρο βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι, όμως στη συνέχεια ο Χριστοδουλόπουλος πιάνει «γεμάτη» κεφαλιά και κάνει το 0-1 στο 23' - Στο 59' ο Λάζαρος θα κάνει το 0-2, μετά από κόρνερ βάζοντας το τεταρτό του γκολ σε δύο παιχνίδια - Ο Ποντένσε κάνει ένα σουτ που αποκρούεται αλλά ο Γκερέρο είναι εκεί που πρέπει και σε κενή και αφύλαχτη εστία κάνει το 3-0 στο 68' - O Ντεμασάι στο 82' μείωσε το σκορ

osfplk0
Με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 28' και στο 59' και με Γκερέρο στο 68', ο Ολυμπιακός κλειδώνει με δύο νίκες, όπως φαίνεται, την πρόκριση, παρά τη μείωση του σκορ από τον Ντεμασάι στο 82'.. 

Δείτε Live την εξέλιξη του αγώνα εδώ

Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοίμασε άριστα την ομάδα του, οι νέοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις κι οι κατά μεγάλο ποσοστό αλλαγμένοι από πέρυσι «ερυθρόλευκοι» ισοπέδωσαν τη Λουκέρνη (4-0), που αποδείχθηκε βέβαια εμφανώς κατώτερη των περιστάσεων.

Απόψε (16/8, 20:30, CosmoteSport 1HD), οι Πειραιώτες έχουν ως καθήκον τα προφανή, δηλαδή να επιβεβαιώσουν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση νωρίς στη σεζόν και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ιδανικά κι εντελώς εντός των δυνατοτήτων τους είναι να το κάνουν «ζευγαρώνοντας» τις νίκες τους, στην «κούρσα» των ελληνικών ομάδων να σταθούν αξιοπρεπώς στη βαθμολογία της UEFA.

Αυτό είπε και ο Πορτογάλος προπονητής στη Συνέντευξη Τύπου, την προηγούμενη της ρεβάνς της Ελβετίας, στέλνοντας το «μήνυμά» του: «Όλοι οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Αυτό αποτελεί και μόνο κίνητρο. Δεύτερον, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό όλοι πρέπει να παίζουν για τη νίκη. Τρίτον όσοι ενδιαφέρονται για την καριέρα τους πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος. Γι' αυτούς τους τρεις λόγους πρέπει να παίξουμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι». Κοινώς, η διαφορά κλάσης που φάνηκε να υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες στον πρώτο αγώνα είναι κάτι δείχνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να κερδίσουν.

Οι εντεκάδες

Λουκέρνη:
Σαλβι, Αλβες, Ελεκε, Σουρπφ και ως αρχηγός, Σουλτζ, Γκρεθερ, Σνεουλι, Σίντλερ, Ογκρινιτς, Βοκα και Γκβιλα.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Καμαρά, Μπουχαλακης, Φορτούνης και ως αρχηγός, Γκερέρο, Λάζαρος, Ομάρ, Τσιμικας, Μιράντα, Βούκοβιτς και Ποντενσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης