Μελισσανίδης σε Βράνιες: Φέρε 4 εκατ. ευρώ για να φύγεις

Μελισσανίδης σε Βράνιες: Φέρε 4 εκατ. ευρώ για να φύγεις

Ξεκάθαρο μήνυμα στον Όγκνιεν Βράνιες, που έχει δελεαστική πρόταση από την Άντερλεχτ, έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ

vranies-aek-new
Σε ρυθμούς… Όγκνιεν Βράνιες κινείται τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ.

Η υπόθεση του 29χρονου αμυντικού, που φλερτάρει έντονα με την Άντερλεχτ και δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει με την ΑΕΚ (λήγει το επόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του) βρίσκεται στο προσκήνιο στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε τις προθέσεις του τόσο προς την πλευρά του 29χρονου στόπερ, όσο και προς τον μάνατζέρ του, Μιραλέμ Γιαγκάνιακ, σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε μαζί τους, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Αφού τόνισε ότι θέλει να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πωληθεί ο Βράνιες, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έρθει πρόταση από 4 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.

Η Ένωση προσφέρει νέο συμβόλαιο (διάρκειας τριών ετών) στον διεθνή αμυντικό με ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ, την ώρα που η Άντερλεχτ του… στρώνει τα διπλάσια χρήματα για κάθε χρόνο συνεργασίας. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε περίπτωση που δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο, το πιο πιθανό είναι να έχει την τύχη του Γιάννη Ανέστη και να μπει στο... περιθώριο.

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης