Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για στόπερ και Πρτσιτς

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για στόπερ και Πρτσιτς

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του κεντρικού αμυντικού, όπως και του Βόσνιου χαφ που βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας.

spor4
Τις προσπάθειές του για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, θα εντείνει ο Ολυμπιακός.

Σε περίοπτη θέση στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας βρίσκονται ο Κριστιάν Λέμα και ο Σαχίν Πρτσιτς, ενώ πλέον ασχολούνται και με τον Σκοτσέζο εξτρέμ Μπάρι ΜακΚέι.

Στόχος των πρώην πρωταθλητών Ελλάδας είναι να γίνει ένα τριπλό «χτύπημα» τις επόμενες ημέρες, ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει τα απαραίτητα εργαλεία στο Ζέεφελντ που θα χτιστεί η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν και από πιθανές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, με τους Ομάρ, Ένχελς, Φορτούνη και Ανσαριφάρντ να είναι ψηλά σε αυτή την λίστα.

Για τον Λεβά, τώρα, επιβεβαιώθηκε χθες μέσω του sport-fm.gr πως υπάρχει επίσημη πρόταση από πλευράς Πειραιωτών για τον Αργεντινό στόπερ. Την ίδια στιγμή, παίζουν «δυνατά» και η Σεβίλλη με την Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός πιέζει την πλευρά του παίκτη για άμεση απάντηση, γνωρίζοντας πως το ενδιαφέρον μεγαλώνει και οι απαιτήσεις του αγγίζουν το 1,2 με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Την ίδια στιγμή, τα χρήματα που θέλει η Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο αντί να μειώνονται αυξάνονται και τώρα φημολογείται πως θέλει 2,5 με 3 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πάρει ένα συμβόλαιο κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ.

Κλείσιμο
Για τον Πρτσιτς, τώρα, στον Ολυμπιακό περίμεναν από προχθές την τελική απάντησή του, όμως δεν τον πιέζουν θέλοντας να δείξουν ότι καταλαβαίνουν ότι και εκείνος έχει δίλημμα όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από την Ρεν. Πάντως, υπάρχουν πιθανότητες και αυτές παλεύουν οι Πειραιώτες…

Πηγή:
www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης