Προχωρά για ανανεώσεις, Λιβάγια και Κάιπερς η ΑΕΚ

Προχωρά για ανανεώσεις, Λιβάγια και Κάιπερς η ΑΕΚ

Χωρίς πίεση χρόνου, αλλά με αργά και σταθερά βήματα η ΑΕΚ προχωρά το σχεδιασμό της

foto-aek-metyagfra
Στην ΑΕΚ δεν δείχνουν να… αγχώνονται για την εφαρμογή του αγωνιστικού σχεδιασμού και δίχως πίεση χρόνου προχωρούν με αργά και σταθερά βήματα στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Η «Ένωση» είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών, του Χρήστου Αλμπάνη και του Ούγκο Κάιπερς από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Εργοτέλη αντίστοιχα. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που όμως θα ρυθμιστούν σύντομα και δεν υπάρχει ανησυχία για τα συγκεκριμένα deal. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλο Χιμένεθ εξετάζει όλες τις λύσεις, κυρίως από την Ιβηρική, για την απόκτηση εξτρέμ, ενώ πάντα υπάρχει στα υπόψη ο Γιάννης Φετφατζίδης μιας και μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα γίνουν τουλάχιστον δύο προσθήκες στη θέση αυτή.

Όσον αφορά στο υπάρχον ρόστερ, η ΑΕΚ έχει προθεσμία ως τις 15 Ιουνίου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μάρκο Λιβάγια και εκτός σοβαρότατου απροόπτου θα το πράξει. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για επέκταση συμβολαίου στον Αντρέ Σιμόες, ενώ σειρά θα πάρουν οι Όγκνιεν Βράνιες και Μιχάλης Μπακάκης. Αναμένεται να γίνουν επαφές και για τα υπόλοιπα συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, των Μπάρκα, Μπακασέτα και Γκάλο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης