Παπαγιάννης για Εθνική: “Προέχουν οι υποχρεώσεις μου στο summer league”

Παπαγιάννης για Εθνική: “Προέχουν οι υποχρεώσεις μου στο summer league”

Το Eurohoops συνομίλησε με τον Γιώργο Παπαγιάννη στο περιθώριο του γκαλά που διοργάνωσε το Basketball Champions League, με τον Έλληνα NBAερ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην Εθνική Ελλάδος και το συμβόλαιο του με τους Μπλέιζερς.

hellas
Αποχώρησε από τους Σακραμέντο Κινγκς ξαφνικά μεσούσης της σεζόν, όμως δεν πτοήθηκε, συνέχισε να προσπαθεί και εν τέλει κατάφερε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο ίδιος δήλωσε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς: “Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις που έκανα, όσον αφορά το διάστημα του 10ήμερου συμβολαίου μου με το Πόρτλαντ και για αυτό η ομάδα αποφάσισε να με κρατήσει άλλα δυο χρόνια. Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος στους Μπλέιζερς. Ευχαριστώ τον GM και τον προπονητή της ομάδας που με επέλεξαν. Το να είσαι σε μια ομάδα playoff είναι κάτι σημαντικό για τον κάθε παίκτη”.

Για την φυγή του από τους Κινγκς και αν αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για την συνέχεια της καριέρας του: “Σε αυτό το επίπεδο γίνονται αυτά. Όπως έπερεπε να κάνει κάθε άλλος παίκτης στην θέση, το ίδιο και εγώ πήγα παρακάτω. Πάντα έχω κίνητρο. Δεν αποτελεί κίνητρο η απομάκρυνση μου από μια ομάδα. Έχω κίνητρο να αποδείξω πρώτα από όλα στον εαυτό μου πως μπορώ να είμαι όλο και καλύτερος”.

Ο Παπαγιάννης μίλησε και για το καλοκαίρι και την Εθνική Ελλάδος: “Προέχουν κάποιες υποχρεώσεις που έχω στο Summer League. Αν υπάρξει κάποιο κενό και είμαι διαθέσιμος, βέβαια θα είμαι εδώ πέρα”.

Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης