Έρχεται το βράδυ ο Παϊρότζ, αύριο η συνάντηση με τον Αλαφούζο

scscscscscs

Στη τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ερμητικά κλειστά τα στόματα των δύο πλευρών λίγο πριν το καθοριστικό ραντεβού

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα το βράδυ ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επικεφαλής της «PAN ASIA», Παιρόζ Πιεγκμπονσάντ. Η ακριβής ώρα άφιξης του και το ξενοδοχείο που θα καταλύσει διατηρούνται μυστικά, προκειμένου να αποφευχθεί η συγκέντρωση δημοσιογράφων, γιατί κανείς από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί η συνάντηση να γίνει υπό την πίεση του Τύπου.

Σύμφωνα με την Livesport στο επίκεντρο των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οι εγγυήσεις που ζητάει η κάθε πλευρά, καθώς στο θέμα της «μοιρασιάς» των χρεών τα έχουν βρει.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του είναι απόλυτα ενήμεροι για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό και η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, αποτελεί τον απαράβατο όρο από τη δική τους πλευρά.

Με βάση το ρεπορτάζ, η άφιξη του Πιέγκμπονασντ και το γεγονός ότι δεν διαρρέεται κάτι παραπάνω για το κρίσιμο ραντεβού με τον Αλαφούζο, αποτελούν θετικές ενδείξεις, χωρίς όμως να προκαταβάλλουν ότι το deal θα γίνει 100%. Όπως και να έχει η επικείμενη άφιξη του Παιρότζ θα ξεκαθαρίσει είτε θετικά είτε αρνητικά την ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης