SLAM: Ο Αντετοκούνμπο στη λίστα των κορυφαίων NBAer όλων των εποχών!

SLAM: Ο Αντετοκούνμπο στη λίστα των κορυφαίων NBAer όλων των εποχών!

Το κορυφαίο περιοδικό SLAM παρουσίασε τη λίστα των κορυφαίων NBAer όλων των εποχών, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φιγουράρει στην 85η θέση μόλις στην πέμπτη χρονιά του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη

giannis
Ουδείς αμφιβάλει για το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το καλύτερο... εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας και η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας ενώ «η πορεία του αποτελεί παράδειγμα», όπως εξήγησε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποτελεί πηγή έμπνευσης, οι μετοχές του μετρούν συνεχή limit ups στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο, είναι ο franchise player μιας ομάδας που συμμετέχει στα playoffs και συμπεριλήφθηκε στη λίστα των κορυφαίων NBAer όλων των εποχών από το περιοδικό SLAM! Κι όλα αυτά μόλις στην πέμπτη σεζόν του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι Σπένσερ Ντινγουίντι (γκαρντ, Νετς), Τζέι Μπάιλας (αναλυτής στο ESPN), Μπρεάνα Στιούαρτ (φόργουορντ, Σιάτλ Στορμ), Ρικ Τελάντερ (SLAM), Σακίλ Ο' Νιλ, Νασίρ Λιτλ (φόργουορντ, top high scool prospect), Σκουπ Τζάκσον (αρθρογράφος ESPN), Ρομπ Πέρεθ (ESPN), Τρέι Γιανγκ (Oklahoma Sooners) και Σι Σεράνο (αρθρογράφος, The Ringer) έδωσαν τις ψήφους τους και χάρισαν στον Γιάννη την 85η θέση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Γιάννης Αντετοκούνμπο (2x All-Star)

«Το παρατσούκλι Greek Freak του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρεται στο τεράστιο άνοιγμα χεριών του (2μ.13), στο ύψος του, στα απίστευτα αθλητικά προσόντα του και τις All-Star ικανότητές του, ακόμα και ως γκαρντ. Στα 23 του, είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Τη σεζόν 2016-17 έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που τερμάτισε στην πρώτη 20άδα σε σύνολο πόντων, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψιμάτων και μπλοκ!»

Ο Αντετοκούνμπο άφησε πίσω του τους Σον Κεμπ (100), Λένι Ουίλκενς (99), Σπένσερ Χέιγουορντ (98), Ντέιβ Ντεμπουσέρ (97), Τιμ Χάρνταγουεϊ (96), Καρμέλο Άντονι (95), Σίντνεϊ Μονκριφ (94), Πάου Γκασόλ (93), Πένι Χάρνταγουεϊ (92), Τζακ Τουάιμαν (91), Χολ Γκριρ (90), Χολ Γκριρ (90), Ντουάιτ Χάουαρντ (89), Κρις Ουέμπερ (88), Άλεξ Ίνγκλις (87) και Ντέιβ Μπινγκ (86)!

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης