Κατερίνα Γιώτα: «Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό που πετύχαμε»

Κατερίνα Γιώτα: «Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό που πετύχαμε»

Η διεθνής κεντρική μίλησε στο ΘΕΜΑ FM 104.6 για την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Challenge Cup

Giota
«Προσωπικά δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το τι πετύχαμε και νομίζω ότι όλοι είμαστε σοκαρισμένοι…» Για την Κατερίνα Γιώτα και τα άλλα κορίτσια του Ολυμπιακού, το βράδυ της Τετάρτης 11 Απριλίου, όταν και «άλωσαν» την Προύσα κατακτώντας το Challenge Cup σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.

Κι όσο κι αν θέλουν να το… αφήσουν για λίγο στην άκρη, οι εκδηλώσεις και τα μηνύματα αγάπης από τον κόσμο δεν τους αφήνουν.
«Είναι απίστευτο αυτό που εισπράττουμε», παραδέχθηκε η 27άχρονη κεντρική μιλώντας στο ΘΕΜΑ FM 104.6 και στην εκπομπή «Troll, goal and rock & roll» με τον Δημοσθένη Καρμοίρη.
«Χαιρόμαστε με τη χαρά που δώσαμε και γιατί χαρίσαμε μια μεγάλη επιτυχία στο ελληνικό βόλεϊ σε συνδυασμό με την εικόνα που είχε το ΣΕΦ στον αγώνα των ανδρών. Στην Ελλάδα είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε τέτοιες εικόνες», τόνισε η Κατερίνα και παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να μπορούσε να βρεθεί κι αυτή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει τον τελικό της ανδρικής ομάδας κόντρα στην Ιταλική Ραβέννα και να απολαύσει την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 11.000 φίλοι των ερυθρόλευκων.

Κλείσιμο
«Δεν ήμουν ποτέ οπαδός, αλλά όταν εισπράττεις όλη αυτή την αγάπη δεν μπορείς να μη δεθείς μ’ αυτό τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ενώ υποκλίθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού συμπληρώνοντας με νόημα: «Όλοι στην ομάδα ξέρουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε σ’ αυτό το επίπεδο, χάρις στον κόσμο που μας στηρίζει με την παρουσία του, αλλά κυρίως με την κάρτα φιλάθλου. Κι είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς το ότι μπορούμε να επιστρέφουμε μέρος αυτής της αγάπης…»

Κι αν ο κόσμος είναι η κινητήριος δύναμη, η έμπειρη αθλήτρια στάθηκε και στα όσα έχουν γίνει από τη διοίκηση όλα τα προηγούμενα χρόνια.
«Αυτό το μαγικό ταξίδι δεν ξεκίνησε φέτος, ούτε καν πέρσι… Η αφετηρία είναι πολλά χρόνια πίσω, όταν και ανέλαβε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ο Μιχάλης Κουντούρη.
Από την αρχή έγινε μια σωστή προσπάθεια, με αργά, αλλά σταθερά βήματα, ο σύλλογος οργανώθηκε, άλλαζε κάθε χρόνο επίπεδο κι έτσι φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού τίτλου», ήταν τα λόγια της ενώ αναφερόμενη στη μεγάλη ανατροπή που έγινε στην Τουρκία τόνισε: «Ο κόουτς Κοβάτσεβιτς μας έχει περάσει τη νοοτροπία πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα εμείς θα παίζουμε για τη νίκη. Μας βοήθησε πολύ κι η περσινή εμπειρία, δεν πήγαμε απλά για να ευχαριστηθούμε την συμμετοχής μας, αλλά για να πάρουμε την κούπα και τα καταφέραμε! Όταν χαλαρώσαμε και παίξαμε αυτό που μπορούσαμε, απλά ήταν ένας δρόμος χωρίς επιστροφή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης