Champions League: Μάχη σαν… τελικός στο Τορίνο

Champions League: Μάχη σαν… τελικός στο Τορίνο

Μεγάλο ματς απόψε το Γιουβέντους-Ρεάλ

torino_main01
Σχεδόν δέκα μήνες μετά τον μεταξύ τους τελικό, Γιουβέντους και Ρεάλ συναντώνται δύο φάσεις νωρίτερα, απόψε, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Η «Γηραιά Κυρία», που ψάχνει τη ρεβάνς για το βαρύ 4-1 στο Κάρντιφ, είναι σε ανοδική πορεία και έχει ανακτήσει για τα καλά την πρωτοπορία στη Serie A από τη Νάπολι. Ο Μαξ Αλέγκρι, πάντως, έχει αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους, καθώς εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Πιάνιτς και Μπενατιά, ο τραυματίας Μπερναντέσκι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάντζουκιτς και Σάντρο.

Στον αντίποδα, η «βασίλισσα» ταξίδεψε στο Τορίνο με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Νάτσο, αλλά και γνωρίζοντας πως μόνο η κατάκτηση του Champions League θα σώσει τη φετινή αποτυχημένη εντός των τειχών σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει καταλήξει στους δέκα και πονοκεφαλιάζει για το ποιος από τους Μπέιλ, Ασένσιο, Λούκας και Ίσκο θα συμπληρώσει την ενδεκάδα.

Η προϊστορία είναι σχετικά ισορροπημένη. Σε 19 αγώνες η μεν Γιουβέντους μετρά 8 νίκες και η Ρεάλ 9, ενώ τα γκολ είναι 22-22. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα προημιτελικά του Πρωταθλητριών το 1962 κερδίζοντας η μία στην έδρα της άλλης με 1-0, αλλά στο… μπαράζ που έγινε στο Παρίσι οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση με 3-1. Στους «8» είχαν αναμετρηθεί και το 1996, με τη «Γιούβε» να ανατρέπει το 1-0 του πρώτου αγώνα με 2-0 στη ρεβάνς.

Κλείσιμο
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ. Στο όριο καρτών, εν όψει και της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης, είναι για τη «Γιούβε» οι Κιελίνι, Σάντρο και Μπετανκούρ και για τη Ρεάλ ο Ράμος.

Πιθανές συνθέσεις:


Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα, Μπετανκούρ, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

Ρεάλ: Νάβας, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (Μπέιλ, Ασένσιο, Λούκας), Ρονάλντο, Μπενζεμά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης