Βόλεϊ: Ουρές των φίλων του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του τελικού με την Ραβέννα

Oures

Εκατοντάδες οπαδοί των ερυθρόλευκων έσπευσαν σήμερα στα σημεία πώλησης για να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια του β' τελικού του Challenge Cup που θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου στο ΣΕΦ

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα Δευτέρα (02/04/2018) και ώρα 12:00, μέσω του τμήματος Μελών/Φιλάθλων και από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/2018) στο Σ.Ε.Φ. με ώρα έναρξης 20:30.

Εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού, από το πρωί της Δευτέρας (02/04/18) και αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει η διάθεση τους σχημάτισαν ουρές έξω από τα γραφεία του τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με ενταντικούς ρυθμούς ενώ παράλληλα με τα δυο σημεία πώλησης, οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται και μέσω ίντερνετ από το www.osfp.gr από την Παρασκευή (30/03/2018) έως την εξάντληση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/2018) στο Σ.Ε.Φ. με ώρα έναρξης 20:30, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ως εξής:

• Μέσω ΙNTERNET από το www.osfp.gr την Παρασκευή 30/03/2018 και ώρα 12:00 έως την εξάντληση τους.

• Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας, την Μεγάλη Δευτέρα 12:00 με 20:00 και την Μεγάλη Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00 εως 18:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 25€ (VIP-Court Seat).

Στον δεύτερο τελικό CEV Challenge Cup, Ολυμπιακός ΣΦΠ – Ραβέννα, δεν ισχύουν οι Κάρτες Μέλους, Κάρτες Junior και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου προπονητών/διαιτητών.

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.ΦΠ. θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο Σ.Ε.Φ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια, παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή. Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της υπηρεσίας PRINT AT HOME παρακαλούνται όπως διπλώσουν τα εισιτήριά τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT AT HOME για να είναι η είσοδός τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για τον αγώνα με την Ραβέννα ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Να επικοινωνήσουν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. στο 2104190902-4 μέχρι και την Δευτέρα 09/04/2018 και ώρα 18:00, ώστε να εξασφαλίσουν την δωρεάν είσοδο για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους στις ειδικές θέσεις που προβλέπονται για αυτούς. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8."

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sakari

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Άσλεϊ Μπάρτι στη Μελβούρνη κι αποκλείστηκε από τον τέταρτο γύρο του Grand Slam

MoU

Στην πρώτη του -μετά απόλυσης- συνέντευξη, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν απολαυστικός, καυστικός, ομολόγησε την αγαπημένη ομάδα του, εμμέσως την απειθαρχία των παικτών του και εξήγησε ότι θα παραμείνει σε top προπονητικό level

1