Αποφασισμένοι για απαντήσεις στον ΠΑΟΚ

Αποφασισμένοι για απαντήσεις στον ΠΑΟΚ

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για απαντήσεις εντός γηπέδου θεωρούν στον ΠΑΟΚ τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

paok_agwnistiki
«Προχωράμε μπροστά και πάμε για νίκες σε όλα τα ματς που απομένουν», ήταν το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ύστερα από τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι, λόγω της παραπάνω εξέλιξης, να παλέψουν με τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ώστε να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενο Champions League.

Για αυτό το λόγο το σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι (17:15, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για απαντήσεις, με τον Ρουμάνο να τονίζει πως οι γηπεδούχοι θα έχουν τεράστιο κίνητρο για νίκη απέναντί τους.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τα πλάνα του Λουτσέσκου, η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Κάμπος, Μακ, Πέλκα και Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Αζεβέντο, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουλέν.


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης