Με αντίπαλο το χρόνο ο Παναθηναϊκός

Με αντίπαλο το χρόνο ο Παναθηναϊκός

Πιέζουν οι προθεσμίες, έρχεται κρίσιμη εβδομάδα

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια κρίσιμη εβδομάδα σε ό,τι αφορά στην αδειοδότηση και όχι μόνο. Οι «πράσινοι» έχουν να καλύψουν πολλές τρύπες για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος υποβιβασμού και ο χρόνος πιέζει. 

Μια παράταση 15 ημερών στην κατάθεση των φακέλων (από τις 31 Μαρτίου στις 15 Απριλίου), όπως έχει ζητήσει η Super League από την ΕΠΟ, θα βοηθούσε πολύ την κατάσταση, ωστόσο δεν είναι τίποτα δεδομένο, ενώ παραμένει στον «αέρα» το αν θα ακυρωθεί η ποινή υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που χθες είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του, αναμένεται να καλύψει ένα μέρος των οφειλόμενων προς τους πιστωτές και από τη Δευτέρα θα γίνουν εντατικές προσπάθειες για να επιτευχθούν συμφωνίες και διακανονισμοί με τους πιστωτές. 

Πέραν όλων των άλλων, δηλαδή της δεδομένης τιμωρίας για συμμετοχή στην Ευρώπη λόγω των χρεών, οι «πράσινοι» απειλούνται και με απαγόρευση μεταγραφών αν δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους ως την επόμενη εβδομάδα, κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο την επόμενη σεζόν. 

Την ίδια ώρα, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων συνεργατών του περιμένει μια απάντηση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για να προχωρήσει στα επόμενα στάδια που αφορούν κυρίως στις επαφές με την κυβέρνηση για το Athens Alive και την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ. Ήδη, πάντως, από χθες διαψεύστηκαν τα περί ομογενούς επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να πάρει στα χέρια του την ομάδα. Κάποιες κρούσεις υπήρξαν κατά το παρελθόν από τις ΗΠΑ, ωστόσο ουδέποτε κάτι περισσότερο από αυτό και είναι ξεκάθαρο πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν υπάρχει άλλη λύση για την ΠΑΕ στον ορίζοντα πλην αυτής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4623622

Ο Ανδρέας Σάμαρης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εσθονία τόνισε πως οι αλλαγές στην Εθνική ομάδα έχουν λειτουργήσει προς τη σωστή κατεύθυνση και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για τη νίκη και τη διατήρησή του στο ρόστερ

4623596

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της Εσθονίας τόνισε πως είναι στο χέρι της ομάδας να φέρει τον κόσμο κοντά στην Εθνική, επισημαίνοντας πως υπάρχει κίνητρο για νίκη σε κάθε παιχνίδι

4