Παναγόπουλος: «"Έχασε" την μπάλα ο Κομίνης, βαριά τιμωρία σε Σαββίδη»

Παναγόπουλος: «"Έχασε" την μπάλα ο Κομίνης, βαριά τιμωρία σε Σαββίδη»

Ο δικηγόρος Αθλητικού Δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολιάζοντας τα γεγονότα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Παναγόπουλος: «"Έχασε" την μπάλα ο Κομίνης, βαριά τιμωρία σε Σαββίδη»
Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε o δικηγόρος Αθλητικού Δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος, με αφορμή την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Aναλυτικά τα όσα είπε:

Για το απαντητικό e-mail του Κομίνη: "Ο άνθρωπος έχει χάσει την μπάλα, είναι δεδομένο ότι φοβάται. Ίσως να δέχεται πιέσεις, να φοβάται για την ασφάλεια του. Πάντως αυτό που γράφει έχει κάποια περίεργα ορθογραφικά για να ξεφύγει κάπως από αυτούς που του έγραψαν το κείμενο. Έχω την εντύπωση ότι και αυτό ήταν φτιαγμένο, ίσως να μην ήταν τόσο κραυγαλέο. Αλλά έχω την εντύπωση ότι πάλι υπάρχει κάτι περίεργο ,εάν και δεν ξέρω τον ορθογραφικό χαρακτήρα του. Όμως είχε κάποια λαθάκια, αλλά στην πραγματικότητα λέει τα ιδία. Η ουσία είναι ότι δεν απαντάει στα ερωτήματα του δικαστή, ενώ τέθηκαν συγκεκριμένα ερωτήματα. Δεν φτάνει που προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς με αυτά που είδαμε, αναιρεί και τον εαυτό του".

Κλείσιμο
Για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ: "Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο της FIFA. Εφόσον θέλουν να σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να παρέμβουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στο κόσμο. Αυτά όλα χρεώνονται στον κ.Μιχελ. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά αυτός είναι κοντά στον Σαββίδη και την διοίκηση. Αλλά και στις δυο περιπτώσεις έδειξε εγκληματική αμέλεια. Θα έπρεπε να είχε συγκρατήσει τον κ. Σαββίδη, ο οποίος εκεί ξέφυγε. Όφειλε να είχε ζητήσει την επιβολή των κανονισμών. Αυτοί όμως φύγανε κύριοι από την Τούμπα. Αλλά είμαι περήφανος για τον κόσμο που ήταν κόσμιος και δεν παρασύρθηκε. Ούτε από τον νεαρό που πέταξε το χαρτάκι, ούτε από τον κ.Σαββίδη που έκανε ένα λάθος άθελα του. Αλλά εάν πρέπει να τιμωρηθεί, ας τιμωρηθεί. Εγώ είμαι ο πρώτος που το λέω,θα του επέβαλα βάρια ποινή εάν ήμουν δικαστής. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ευθύνη, εάν υπάρχει πραγματική δικαιοσύνη θα λάμψει η αλήθεια. Θα πρέπει να επαναληφθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά, και ο Ολυμπιακός να έρθει να παίξει όλο τον αγώνα. Ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών. Δεν υπάρχει διεθνής αγώνας που να κρίνεται στα χαρτιά. Η αθλητική δικαιοσύνη έχει κάνει εγκλήματα κατά καιρούς. Ο ΠΑΟΚ δεν αξίζει αυτή την μεταχείριση. Και υπάρχει ένας ορυμαγδός προπαγάνδας".


Για τον Ηρακλή: «Εγώ έκανα αυτά που έπρεπε και στην επιτροπή δεοντολογίας, και στον αθλητικό εισαγγελέα, και στην επιτροπή παρακολούθησης. Θα πρέπει άμεσα να εφαρμόζονται οι κανόνες. Εγώ με τον Ηρακλή συνεχίζω να έχω παρά πολύ καλές σχέσεις ,παρά τον δόλιο υποβιβασμό.Αλλα και με το Γ.Σ το όποιο έχει έννομα συμφέροντα. Ο Ηρακλής έπεσε άδικα και σώθηκε ο Αστέρας.Και πέρυσι το Λεβαδειακο. Ζητάμε εφαρμογή των νομών. Η αθλητική δικαιοσύνη ασχολήθηκε εν μέρει τότε. Η αθλητική δικαιοσύνη έπρεπε να κεινηθεί από μονή της και όχι μετά από καταγγελία. Ο Ηρακλής ζητεί να τηρηθούν οι νόμοι. Είναι μεγάλη ιστορία και θα έχουμε συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ εγκλημάτισε που ψήφισε να πέσει ο Ηρακλής».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης