Σήμερα η... συνέχεια στα έκτροπα της Τούμπας με κατηγορητήριο-κόλαφο για ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Σήμερα η... συνέχεια στα έκτροπα της Τούμπας με κατηγορητήριο-κόλαφο για ΠΑΟΚ και Σαββίδη

«Καμπάνες» και για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τα επεισόδια στην Τρίπολη - Παρέμβαση εισαγγελέα για την άδεια οπλοφορίας του Σαββίδη και τη μη σύλληψή του

Τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο σε κοινή θέα στιγμάτισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και έκαναν το γύρο του κόσμου, αναγκάζοντας την FIFA να φτάσει σε σημείο να απειλήσει ευθέως με αποβολή της Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αν οι αρμόδιες Αρχές δεν εργαστούν για την καταπολέμηση της αθλητικής βίας.

Μετά από πολύ παρασκήνιο, δηλώσεις και εντέλει διώξεις, έφτασε η ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης: Σήμερα το πρωί στις 10:30 στα γραφεία της Super League, το Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας Αρχής θα κληθεί να αποφασίσει για όσα έλαβαν χώρα στην Τούμπα.

Το πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο, κάλεσε τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον Λούμπος Μίχελ σε απολογία με το ίδιο άρθρο που κλήθηκε και ο Σαββίδης, δηλαδή το άρθρο 19 περί απειλών, με βάση το οποίο ο ΠΑΟΚ τιμωρείται με βαριές ποινές.

Πλέον, ο Δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών φέτος και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα και το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στην ΑΕΚ, ενώ θα υπάρξει και πρόστιμο. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ απειλούνται με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από 3 έως 5 χρόνια. Όσον αφορά τις κλήσεις των παραγόντων της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ποινές που περιλαμβάνουν ποινές με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεσης βαθμών, ακόμα και υποβιβασμού, ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος.

Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία λόγω της ένστασης κατά του φύλλου αγώνος που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ.

Στην εκδίκαση δεν θα δώσει το «παρών» ο Γιώργος Κομίνης. 
Αν και ο διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας είχε κληθεί από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για να παρευρεθεί στην ακροαματική διαδικασία, εντούτοις ενημέρωσε πως «προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι» δεν του επιτρέπουν κάτι τέτοιο. 

Στην επιστολή που έστειλε υπογραμμίζει, πάντως, πως όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα έχουν καταγραφεί με «σαφήνεια» στο φύλλο αγώνα που συνέταξε και ουσιαστικά παραπέμπει εκεί το πειθαρχικό όργανο. 

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Super League αναφέρει:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 16/03/2018 και ώρα 10:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μichel Lubos (Τεχνικό Διευθυντή):

«Βάσει των αναφερομένων στο από 11-03-2018 Φύλλο Αγώνος, το  οποίο συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα και σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), μετά των υπ’ αριθμ. πρωτ. 2330/12-03-2018 και 2337/12-03-2018 ηλεκτρονικών μηνυμάτων του ιδίου ως άνω διαιτητή προς τη διοργανώτρια SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, στην από 11-03-2018 Έκθεση Παρατηρητή του αγώνα, στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/18/521245 από 13-03-2018 αναφορά συμβάντων του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης της Διευθύνσεως Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του κ. Lubos Michel καθώς επίσης και για υπαίτια διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ πριν την κανονική λήξη του.             

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. β΄, 11 παρ. 1, 2, 3, 4 και 5, 13 παρ. 2, 3, 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α΄, 4 περ. α΄  και 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., 1, 2 επ., 10 παρ. 5, 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. α΄ και γ΄, 12 και 36 παρ. 1 περ. α΄ του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Σαββίδη (Πρόεδρο):

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 9174/14-03-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, την Παρασκευή, 16-03-2018, και ώρα 10.30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με βάση την από 13-03-2018 ένσταση σας για το κύρος του Αγώνα και του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 11.03.2018 και της αντικανονικής διακοπής του αγώνα για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ  της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, καλείσθε την Παρασκευή, 16-03-2018, και ώρα 10.30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την από 13-03-2018 και με αριθμ. πρωτ. 94/13-03-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το κύρος του Αγώνα και του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 11.03.2018 και της αντικανονικής διακοπής του αγώνα για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ  της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 16-03-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Παράλληλα η Super League έκανε γνωστό πως οι υποθέσεις που ήταν να εκδικαστούν την Πέμπτη το μεσημέρι για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα συζητηθούν τελικά και αυτές σήμερα το πρωί. Όπως επίσης θα γίνει και η εκδίκαση για όσα είχαν ακολουθήσει μετά το ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ.

Η Super League αναφέρει:

*ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Σας γνωρίζουμε ότι α) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 60/20-02-2018 κλήσεως της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς απολογία και β) της από 21-02-2018 πρόσθετης παρέμβασης της ομάδας σας, μετ’ αναβολή δικάσιμος είχε ορισθεί η 15η-03-2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30. Με την παρούσα, δε, σας ενημερώνουμε ότι η συζήτηση της ως άνω πειθαρχικής υποθέσεως ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου μετατίθεται οίκοθεν για την δικάσιμο της 16η-03-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30». 

*ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σας γνωρίζουμε ότι α) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 60/20-02-2018 κλήσεως της ομάδας σας προς απολογία και β) της από 21-02-2018 πρόσθετης παρέμβασης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, μετ’ αναβολή δικάσιμος είχε ορισθεί η 15η-03-2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30. Με την παρούσα, δε, σας ενημερώνουμε ότι η συζήτηση της ως άνω πειθαρχικής υποθέσεως ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου μετατίθεται οίκοθεν για την δικάσιμο της 16η-03-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30».

*ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Σας γνωρίζουμε ότι επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 89/07-03-2018 κλήσεως της ομάδας σας και του Φροντιστή σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 09η-03-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, κατά την οποία η εκδίκαση της εν λόγω υποθέσεως ανεβλήθη. Με την παρούσα, δε, σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 16η-03-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30». 

Παρέμβαση εισαγγελέα για την άδεια οπλοφορίας του Σαββίδη και την μη σύλληψή του
Την ίδια ώρα, ο Σαββίδης έχει να αντιμετωπίσει και τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος διέταξε διπλή προκαταρκτική εξέταση για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. 

Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, η πρώτη αφορά στην άδεια οπλοφορίας, πως δηλαδή ενώ ο εισαγγελέας έκανε αρνητική γνωμοδότηση, ο Δ/ντης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης υπέγραψε και έδωσε την έγκριση για την οπλοφορία και η δεύτερη έχει να κάνει με το γιατί δεν έγινε η σύλληψη εντός του αυτοφώρου. 

Σε ότι αφορά την άδεια οπλοφορίας όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας, με έγγραφό του στις 17 Αυγούστου του περασμένου έτους και απαντώντας σε προηγούμενο έγγραφο του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Κρατικής Ασφάλειας, είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά στην αίτηση χορήγησης άδειας οπλοφορίας στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κρίνοντας ότι δεν συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι προς τούτο, με δεδομένο ότι ο επιχειρηματίας διαθέτει προσωπική φρουρά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την έγκριση της άδειας οπλοφορίας απαιτείται η θετική εισήγηση του αστυνομικού διευθυντή και ενός ψυχολόγου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η γνωμάτευση του εισαγγελέα ζητείται μεν, αλλά δεν είναι δεσμευτική. 

Βουλευτής του Λεβέντη: Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο!
«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή». Αυτό δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα με την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη.

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του» συνέχισε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

«Ο πρόεδρος πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90' μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από 5 λέπτα ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα» ανέφερε επίσης ο κ. Φωκάς.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων το διαιτητικό τρίο του αγώνα της Κυριακής ήταν «εντεταλμένοι χειρούργοι». «Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ» πρόσθεσε αποφεύγοντας ωστόσο να κατονομάσει το κατεστημένο παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων...

Κατά την άποψη του Αριστείδη Φωκά «οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα».

Μιλώντας για τον Ιβάν Σαββίδη, ο Αριστείδης Φωκάς είπε ότι «θέλει εδώ και 5 χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει» λέγοντας επίσης ότι «ένας μοναχικός καβαλάρης δεν θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο».

Στην ερώτηση τέλος αν όσα υποστηρίζει αποτελούν απόψεις του κόμματός του ο κ. Φωκάς απάντησε ότι «αυτές οι απόψεις είναι του φιλάθλου που νιώθει την αδικία για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο» προσθέτοντας ότι «το 90% των φιλάθλων έχει την ίδια άποψη».Ζαγοράκης: «Όχι, κύριοι, δεν αποτελούν ΠΑΟΚ και Σαββίδης την αιτία του κακού για όλα»
Ασπίδα προστασίας στον Ιβάν Σαββίδη ύψωσε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. 

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν Ευρωβουλευτής τόνισε ότι δεν αποτελούν ξαφνικά αιτία του κακού για όλα οι ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης, ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη να καθίσουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύσεις. 

Αναλυτικά: 

«Για περισσότερα από 25 χρόνια ζω από κοντά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως ποδοσφαιριστής και ως αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, έζησα έντονες στιγμές χαράς και λύπης. Ως παράγοντας, είδα πολλά πράγματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είμαι σε θέση, λοιπόν, να γνωρίζω «από πρώτο χέρι» τι συμβαίνει τώρα και τι συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει περιέλθει σε μια βαθύτατη κρίση, όλοι βλέπουμε το που οδηγείται, ωστόσο το πρόβλημα υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια. Δεν προέκυψε τώρα, όποιος το λέει και το πιστεύει, είτε εθελοτυφλεί, είτε υποκρίνεται. Ούτε θα επιτρέψουμε ο ΠΑΟΚ να αποτελέσει το εξιλαστήριο «θύμα» όλων των δεινών του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο Ιβάν Σαββίδης, το ξέρει και ο ίδιος, έκανε λάθος, με την εισβολή του στο γήπεδο, αλλά είχε το θάρρος να το παραδεχθεί, να βγει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από το σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων κι από τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να απειλήσει και να βλάψει. 

Αντίθετα, διακρίνω μια τάση ισοπέδωσης, απαξίωσης και στοχοποίησης από πολλούς, οι οποίοι θεωρούν ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ελληνική κοινωνία, είναι η μοναδική αιτία του προβλήματος. 

Όχι, κύριοι, δεν αποτελούν ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης την αιτία του κακού για όλα όσα συμβαίνουν επί δεκαετίες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε διακυβεύεται το μέλλον της χώρας, σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα. 

Το έχω αναφέρει πολλές φορές θα το πω και πάλι: Για να βρεθεί η λύση οφείλουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν με ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται κάθε εβδομάδα το πρωτάθλημα να κρίνεται στα δικαστήρια, ούτε να ζούμε όλοι με την απειλή του Grexit. 

Οι τίτλοι και οι νίκες πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Κι αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν καλά όλοι όσοι αποφασίσουν από δω και πέρα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η στιγμή της αλήθειας έφτασε...».
 

ΣΧΟΛΙΑ (20)

ΤΡΟΛ

Όσοι ακόμα ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εγκεφαλικά νεκροί άνθρωποι.

ΝοτιοΕλλαδίτης

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ! Η μόνη ΔΙΚΑΙΗ εφαρμογή των ΗΔΗ υπαρχόντων κανονισμών. Όλα τα άλλα είναι ΚΟΡΟΊΔΙΑ!

XANIA

Ακόμη και εάν ο Σαββίδης έχει άδεια οπλοφορίας, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ όπλο. Όπως διακρίνεται, πρόκειται για εξάσφαιρο περίστροφο .38 cal (calibre ή caliber είναι το διαμέτρημα κάννης και μετράται σε εκατοστά της ίντσας και, ως γνωστόν, η ίντσα ισούται με 0,0254 m η συγκεκριμένη κάννη έχει διαμέτρημα 0,009652 m). Όμως, το μήκος της κάννης είναι μόνον 2 (ΔΥΟ) ιντσών (δηλ. 0,0508 m)! Απαγορεύεται διά ροπάλου περίστροφο ή πιστόλι να έχουν μήκος κάννης λιγότερο από 4 ίντσες (δηλ. 0,1016 m). Από ό,τι γνωρίζω, αφενός απειροελάχιστες εταιρίες (γνωρίζω μόνον 3: Colt ΗΠΑ, Smith & Wesson ΗΠΑ και Taurus Βραζιλίας - δεν μπορώ να αποκλείσω να υπάρχουν κι άλλες) παράγουν τέτοια περίστροφα και αφετέρου χρησιμοποιούνται μόνο σε Καναδά και ΗΠΑ από ασφαλίτες (δηλ. μπάτσους με πολιτικά που, ενδεχομένως, το κρύβουν στη μπότα) - με λίγα λόγια, δεν μπορούν να τα έχουν ούτε ένστολοι ούτε καν συλλέκτες βέβαια, το πώς αυτά τα όπλα διαχέονται στον υπόκοσμο (είτε από τις βιομηχανίες είτε από τη μπατσαρία) είναι μια άλλη ιστορία! Η κατοχή τέτοιου κοντόκαννου περιστρόφου είναι κακούργημα. Επειδή ζω στην Ελλάδα, έχω τη βεβαιότητα ότι δεν θα βρεθεί Εισαγγελεύς να ασκήσει ποινική δίωξη για κακούργημα

Χρήστος

Δεν έχω άποψη για το αν είναι απολύτως σωστά ή όχι τα αναφερόμενα από τον φίλο/φίλη ΧΑΝΙΑ, αλλά, ως τακτικότατος αναγνώστης της σελίδας, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι, μεταξύ εκατοντάδων ανορθογράφων, ασυντάκτων και ακαταλήπτων μπουρδολογιών, που καθημερινώς αναρτώνται από αναγνώστες ως "Σχόλια", χωρίς ντροπή προς τον συναναγνώστη, το μήνυμα είναι φωτεινό παράδειγμα ΑΨΟΓΗΣ γραφής της Ελληνικής γλώσσας και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ περιγραφικότητας. Συγχαρητήρια.

Γιάννης Τ.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και όχι ο Σαββίδης,δυστυχώς για όλους μας όμως ο λαός είναι χειρότερος απο τον Σαββίδη,δείτε τα σχόλια υπεράσπισης του μαφιόζου πιστολέρο και θα καταλάβετε.

γκαζόν

To πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΠΑΟΚ ή δεν θα τελειώσει ποτέ,το έχει κανονισμένο ο Τσίπρας είστε τυφλοί και δεν το βλέπετε ή απλά χαζοί;Η διακοπή έγινε απλά να ηρεμήσει η κατάσταση αν η κυβέρνηση είχε σκοπό την εξυγίανση το μόνο που θα είχε να κάνει είναι να εφαρμόσει τους Νόμους.

Διεθνής Επενδυτής

Απλά δεν καταλαβαίνω-και μαλλον δεν έχετε καταλάβει-γιατί ο αγώνας υπέρ της ΑΕΚ;Βάσει του φύλλου αγώνα το σκορ ήταν 1-0 κι η ΑΕΚ δεν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο...ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ:μαλλον δεν έχετε καταλάβει τι πρόκειται να γίνει...Ο αθλητικός εισαγγελέας κάλεσε τον ΠΑΟΚ για την μπούκα μετά όπλου του μαφιόζου Ρώσου προέδρου του...Το κύρος του αγώνα και γιατί δεν ολοκληρώθηκε-ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ-είναι άλλη ιστορία...Τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε η’οχι;....

Πιστολας

Στειλτε τον πιστολερο και την βρωμερη ομαδα του στα ερασιτεχνικα επιτελους. Η ουεφα δεν θα επιτρεψει τιποτε λιγοτερο.

marina

σαν δεν ντρεπεσαι λιγο...............εισαι πολυ δικαιος......μπραβο..............

Γιαννης

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΧΑΔΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.ΤΥΧΑΙΟ?ΟΧΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Υποβιβασμος

Οτιδηποτε αλλο θα αποτελεσει ενα ακομη σκανδαλο για τον ολιγαρχη που νομιζει με ρουβλια θα μας εξαγορασει ολους.ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ λοιπον.

marina

σαν δεν ντρεπεστε κωλο Αθηναιοι.Παθατε αμνησια ετσι ?σουργελα θα κρινετε τους αλλους.

a.d.

Δεν θα σου απαντησω βριζοντας αλλα τι σας ποτιζουν εκει πανω κοπελια και εχετε τοσο μισος για την πρωτευουσα? Πραγματικα δηλαδη, τοσο κομπλεξ δεν δικαιολογειται.....κριμα...

marina

εσεις εχετε κομπλεξ οχι εμεις.Εχει επενδυσει τοσα χρηματα και μιλατε και απο πανω.Εχει οπλο γιατι δεχεται απειλες.Ο Μαρινακης δεν εχει οπλο?Εκεινος εχει κανει τα εκτροπα και δεν εγινε τιποτα.Αν υποβιβαστει θα ειναι φοβερη αδικια αλλα εσεις αυτο θελετε φυσικα.Εχετε σκασει απο την ζηλεια σας γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερος.Τα ρεζιλικια του προπονητη του Ολυμπιακου δεν τα κοιτατε,που εφυγε απο το γηπεδο και πηγε για αξονικη στο νοσοκομειο...................ΓΕΛΟΙΟΙ.........................................

...

Το νού σας στου Μαξίμου,άλλη μια ποινή σκάνδαλο στο Εφετείο για τον μαφιόζο εκλεκτό σας θα είναι το τέλος σας η χώρα θα παραδοθεί στην αναρχία και φυσικά δεν μιλάω για τους στημένους Ρουβίκωνες ή τα σούργελα της Ζωής που δουλεύουν ώρες γραφείου...Το νού σας αν υπάρξουν νεκροί ο μόνος υπαίτιος θα είναο ο Αλέξης Τσίπρας.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Coutinho

Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα δεν θα πουν όχι σε ενδεχόμενη πρόταση απόκτησης του Φιλίπε Κουτίνιο καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες

aasscvvv_0

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Ζερεμί Αλαντιέρ για την ζωή μετά τον ποδόσφαιρο και ο τρόπος με τον οποίο παλεύει για να αποδεχθεί τη νέα ζωή του - «Αρχίζεις να νιώθεις κατάθλιψη. Σκεφτόσουν μόνο το ποδόσφαιρο και ξαφνικά δεν υπάρχει τίποτα»

4737426

Πηγές από το Υφυπουργείο και κοντά στον Γιώργο Βασιλειάδη επισημαίνουν ότι δεν συντρέχει λόγος για να υπάρξει συνάντηση με την Λίγκα για την αναδιάρθρωση και πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί από το καλοκαίρι - Τι διαρρέεται από την Λίγκα για την Super League 2