Νέα επαφή Βασιλειάδη-ομάδων: Ζητήθηκαν διευκρινίσεις επί των ποινών

Νέα επαφή Βασιλειάδη-ομάδων: Ζητήθηκαν διευκρινίσεις επί των ποινών

Ακόμα ένα... γκρουπ ομάδων είχε την Πέμπτη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη - Ενημέρωση στο θέμα των ποινών επί του υποβιβασμού ζήτησε ο Κούγιας

Νέα επαφή Βασιλειάδη-ομάδων: Ζητήθηκαν διευκρινίσεις επί των ποινών
Για περίπου 1,5 ώρα διήρκησε η επαφή των εκπροσώπων των άλλων ομάδων της Λίγκας που είχε προγραμματίσει να δει την Πέμπτη ο κ. Βασιλειάδης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα επρόκειτο να δει τις εξής ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμία, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακό.  

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε μία νέα συζήτηση με παράγοντες ομάδων της Super League. Όπως χθες που μίλησε περισσότερο Σπανός έτσι και την Πέμπτη υπήρξε ο Κούγιας που ήταν πιο ομιλητικός. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ζήτησε να διευκρινιστούν τα ζητήματα των ποινών. Να είναι δηλαδή πολύ συγκεκριμένο το πως επέρχεται ένας υποβιβασμός μετά από δύο περιπτώσεις εισόδου οπαδών ή και ανθρώπων ομάδων στο γήπεδο. 

Να υπάρχει δηλαδή στον κανονισμό το εάν ο υποβιβασμός θα είναι για επεισόδια οπαδών με την Αστυνομία ή για επίθεση στον διαιτητή ή γενικότερα να περιγράφει συγκεκριμένα περιστατικά για τις ποινές. 

Την Παρασκευή ο κ. Βασιλειάδης θα δει και τους εκπροσώπους των Κέρκυρας και Πλατανιά και μετά την άλλη εβδομάδα μπορεί να πάρουν σειρά οι τέσσερις μεγάλοι.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης